Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL ayarında kadro için tekrarlıyorum.

1 Adet Defans Lideri (Höwedes, Chiellini, Kompany)

1 Adet 8 Numara ( Sisokko, Rakitic, Max Meyer, Joe Allen)

1 Adet Kanat Forvet ( Babel etkisi yapacak golcü tarzda ya da Bernard gibi pırpır da olur.)

1 Adet Santrafor (Ahmed Musa, Mandzukic, Scout)

+
Denayer (Kiralık olacaksa)
Nagatomo

Bunlar üstüne

Emre Mor
Emre Akbaba
Zeki Çelik
Erce Kardeşler
Okan Koçuk
Barış Alıcı
Nuri Şahin

Gibi oyunculardan alabildiklerimizi almalıyız.

Tarık
Selçuk
Yasin
Hakan
Cavanda
Carole
Endoğan
Volkan Pala
Gündoğan
Ahmet

Gibi isimler ile de kontratı bitmeyenler de dahil olmak üzere vedalaşmalıyız.

Yaş performans ve maliyet açısından

Muslera
Mariano
Serdar
Höwedes
Nagatomo
Fernando
Sisokko
Bernard
Belhanda
Feghouli
Gomis

Yedekler:

Erce/Okan
Linnes
Maicon
Denayer
Donk
Tolga
Akbaba
Emre Mor
Sinan
Ahmed Musa

Herkes Gomis gidiyor yazmista, nereye gidiyor bu herif? Teklif ne kadar?

Yönetim, sözleşmesi biten veya yeni gelecek yerli oyunculara döviz yerine TL ile sözleşme önerecek. (Vatan) Aslan'ın Maçı Var! on Twitter

Portekiz basınına göre Porto satmak istemese de Telles, 40 milyon euroluk serbest kalma maddesiyle ayrılacak. ➤ Galatasaray'a Telles müjdesi! - Futbol

Galatasaray, Telles'in satışından 3,5 milyon euro kazanacak. Webaslan.com on Twitter

Wolverhampton Menajeri Nuno Espirito, Galatasaray'ın kiralamak istediği Badou Ndiaye'nin transfer edilmesini istedi. ➤ Portekizli teknik adam Ndiaye'yi istiyor - Futbol Webaslan.com on Twitter

Arsene Wenger'in de Fatih Terim'e önerdiği Ismael Bennacer için vatandaşı Sofiane Feghouli devreye giriyor. ➤ Bennacer transferini Feghouli bitirecek - Futbol Webaslan.com on Twitter

Galatasaray, Trabzonspor'un Eren Derdiyok'a karşılık takasta Kucka teklifini reddetti. ➤ Galatasaray'ın Trabzonspor'a Eren yanıtı! - Futbol

Galatasaray'ın istediği bonservis: 2 milyon euro Webaslan.com on Twitter

garry satılıp trezege alınmış bile çoktan

yaşlara bakarsak çok da mantıksız iş değil hayırlısı olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
garry veya bir baskası kadroyu genisletmek icin bonservis geliri elde etmemiz sart zaten uefanın sattıgın kadar al olayı yüzünden birisini satıp stoper forvet ve orta saha almamız lazım geriden 15 kagıt net gelse kadroyu tamamlarız gibi

Madem mali olarak sıkıntıdayız , UEFA kapıda bedelsiz ve kiralık isimlere saldıracaksın bunun kaçarı yok.

İmza parasıymış ya kardeşim Balotelli'ye 5 Mn € imza parası versen ne , böyle bir forveti kazandırmak istesen ;

Kulübüne ne kadar bonservis ödeyeceksin zaten onu geçtim bide üstüne yine imza parası ödersin.

Keza aynı durum Bernard , Jonathan Bamba , Adrien Thomasson gibi isimler içinde geçerli almak istesen ;

Kaç Mn € bonservis çekerler Allah bilir.

Balotelli o 5 milyon sizde kalsın ben Napoli'ye gidiyorum da diyebilir.

Galatasaraylı biri Galatasaray'ın şampiyonluğunu niye kutlasın? Alp Yalman, Polat, Duygun Yarsuvat kutladı mı?
o saydıkların her fırsatta avukat bilmem ne kirazı ve bahri havadırı "bişkinim biliyiriz gs tirifitiri sizi çik izlidi nilir siylimik istirsiniz" diye video çektirip haber yaptırmıyor reis.

Hocanın C planı Şıno imiş

De0qVtwXUAAoZzH.jpg

Holladalının fiyatının ekonomik olması

Yıllardır burada bizden başka kimse o parayı vermez dediğimiz de,olur mu öyle şey Dünya yıldızı o çekenler görsünler bu haberi.Ne oldu şimdi öyle Galatasaray beni alsın diye beklersin işte

Aynı şeyler başka oyuncular içinde geçerli Muslera,Feg vb adamlar bizde aldıkları parayı başka hiçbir yerde vermezler

Artık bir yerlerden başlamak lazım sınırı 3 milyon avro'dan 2 lere düşürmek şart

Yönetim, Selçuk İnan ile görüşecek. 34 yaşına giren ve 2.9 Milyon € alan oyuncudan ciddi indirim talep edilecek. Kabul etmezse yollar ayrılacak. (AMK) Galatasaray Fans on Twitter

CL gidecegiz millet Kucka diyor

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Galatasaray'ın Bennacer teklifi düşük bulundu!

30.05.2018

Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı belirtilen IsmaelBennacer için Empoli'den olumsuz yanıt aldığı iddia edildi.

İtalya basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, Empoli'nin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Bennacer ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.

2-3 MİLYON EURO TEKLİF

Haberde; Galatasaray'ın Cezayirli futbolcu için 2-3 milyon euro civarında teklif yaptığı ve Empoli'den olumsuz yanıt aldığı belirtildi. Serie A ekibinin en az 5 milyon euro talep ettiği kaydedildi.

Empoli ile Serie A'ya bu sezon yükselen Ismael Bennacer, geçtiğimiz sezon Serie B'de 39 maçta 2 gol attı ve 4 asist yaptı.

Sadık Çiftpınar basının uydurmasıdır altyapıdan çıkmış falan tamamda o kadarda değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt