Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazıları bana kızacak ama garry inşallah gider tabi 15+ ya neden derseniz bu adam geldiğinde potansiyeli vardı ama oynadığı takımlarda dikiş tuturamıyordu ve yaşı 27 olmuş haliyle tren kaçıyordu fatih terim geldi perfonması kariyerinin zirvesi yaptı ama unutmayın ki böyle oyuncular bi sakatlanmada tepe taklak oluyorlar şimdi bu adamı 15+ya satarsak belki riske gireceğiz doğru ama trezeguet gibi 23 yaşında dünya kupası oynacak meziyetli türkiyede kendini ispatlamış sadece hız olarak garryden düşük top tekniği zekası garryden daha iyi ve bunun gibi oyuncuları o para alırsak ile alırsak kusura bakmayın bu garriyi satmamak aptallık olur hele ki böyle bir dar boğazda küçük resme baktığımda garry gitmesin dersin ama büyük resme baktığında hemen satılmalı dersin

Levent Şahin ve Şükrü Hanedar transfer görüşmesine gidiyor belli ki.

Levent hoca resim paylaşmış sosyal medya hesabından. Uçaktalar Şükrü Haneder’la birlikte. 3 tanede soru işareti koymuş resmin altına.

Yakup Çınar’ın Twitter hesabından görebilirsiniz. @yakupcinar

Levent Şahin ve Şükrü Hanedar transfer görüşmesine gidiyor belli ki.

Levent hoca resim paylaşmış sosyal medya hesabından. Uçaktalar Şükrü Haneder’la birlikte. 3 tanede soru işareti koymuş resmin altına.

Yakup Çınar’ın Twitter hesabından görebilirsiniz. @yakupcinar
italya diyen var almanya diyen var.. bence italya. trezege'nin kampi italyada ve bennacer'de orada

Trezeguet transferi Rodrigues'in satilacagi anlamina gelir bana göre

4-5 milyon bonservis bedeli ödedigimiz bir oyuncuyu yedek kulubesinde oturtacak lükse sahip degiliz

Siz hangi takımı tuttuğunuzun farkında değilsiniz..hani yıllığı 3 milyon adam yedek oturmaz desen anlarımda bonservisi 5milyon alan adam bal gibide yedek olur..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

trezeguet, feghouli bu sene ki gibi oynayacaksa ondan formayi rahat alır bence. Garry'den de alır formayı. Garry'nin ben önümüzdeki sezon bu kadar iyi olacağını pekte sanmıyorum çok iyi bir teklif varsa gitmeli genç oyuncular gelmeli.

nuri şahin=hiçbirşeyi tam değil hepsinde biraz var formsuz nuri şahin=casper
hakikaten bu adamı kaç yıldır izliyorum ne olduğunu çözemedim a milli takımda yedek oturdu

trezeguet, feghouli bu sene ki gibi oynayacaksa ondan formayi rahat alır bence. Garry'den de alır formayı. Garry'nin ben önümüzdeki sezon bu kadar iyi olacağını pekte sanmıyorum çok iyi bir teklif varsa gitmeli genç oyuncular gelmeli.
garry mutlaka satılmalı feghouli ise bu adam geldiğinde kaç ay futbol oynamamıştı ayrıca sakat sakat oynadı belki cok fazla iyi niyetli düşünyorum ama feghouliden cok umutluyum bu sene yeni tansferimiz o olacak birde ücretinde indirim yaparsa yoksa yollanmalı

Garry'nin CL'de akacağını düşünüyorum

garry mutlaka satılmalı feghouli ise bu adam geldiğinde kaç ay futbol oynamamıştı ayrıca sakat sakat oynadı belki cok fazla iyi niyetli düşünyorum ama feghouliden cok umutluyum bu sene yeni tansferimiz o olacak birde ücretinde indirim yaparsa yoksa yollanmalı
tabii. Valencia döneminden küçük esintiler verdiğinde bile taraftarı çok heyecanlandırmıştı maç içerisinde. Bu sezon onun için yeni bir başlangıç.

Sadik Ahmetten daha beter bir oyuncu. Bu adamlar kapanan takimlarda is görür ancak.

Yedekte tutmak icin bile alinmamali böyleleri. Bizim gibi acik oynayan defansi önde tutan takimlarda böyle adamlarin isleri yok ve olamaz da.

Ayrica altyapimizdan cikmasinin da hic bir önemi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt