Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim maçı hatırlayın Gary diye chabake girdi futbol futbol hayatını bitiyordu
İlk golde saçma sapan topa kaydı ne yapmaya çalıştığını çözemedim bjk maçında bir sürü hatası vardı
Geçen sezon ikinci ligde bile bazı maçlarda kesik yedi

Bizim maçı hatırlayın Gary diye chabake girdi futbol futbol hayatını bitiyordu
İlk golde saçma sapan topa kaydı ne yapmaya çalıştığını çözemedim bjk maçında bir sürü hatası vardı
Geçen sezon ikinci ligde bile bazı maçlarda kesik yedi

Belhanda harici ve onun yüzünden kafayi taktigin inatlastigin oyuncular haricinde futbolcudan anladigini düsünüyorum.

Belhanda harici ve onun yüzünden kafayi taktigin inatlastigin oyuncular haricinde futbolcudan anladigini düsünüyorum.
Eyvallah renktas futbol göreceli kavramdır kimi işleyişe kimi tek başına değerlendirir oyuncuyu
Bazı oyuncular vardır hiçbir işe yaramaz sadık gibi Semih gibi Ahmet gibi

Sadık ney ya. Başlarım altyapı kategorisine. Her gelene öldürecekmiş gibi dalıyor. Ayrıca oyun bilgisi, müdahale pozisyon bilgisi 0. Semih Kaya böylelerine bin çeker

Nejat Ilgaz nerede yaw nöbetin zevki çıkmıyor onsuz. Hararetli transfer nöbetlerine ihtiyacımız var.

Bu altyapı kontenjanı neden bu kadar önemli ki? UEFA zorla 4 oyuncu alın demiyor. Eğer altyapı oyuncun yoksa boş bırakıyorsun. Olursa onu koyuyorsun.

25 değil 22 oyuncu koyarız,sorun olmaz.

Musaaaaaaaaaaaaaaaaa
Morrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hassannnnnnnnnnnnnnnnnn

Musa CSKA ya bağlı değilse gelecek gibi öyle gözüküyor. Trezeguet bitti , Emre mor da yeni teknik direktör ün kararına kalmış

Bana bu dönem hamzanin şampiyonlugu ile biten sezonun yazına benziyor
Mugdat lar sadıklar havada uçuşuyor

Üçü olursa muazzam olur en azından taraftari heyecanlandıracak hamleler bunlar
Üstüne bir emre akbaba bir stoper birde iyi 8 alırsak of
Yine uçtuk ama çok kısıtlı ve muamma oyuncu çok maalesef
Muazzam olur yaw bu üçlü , Emre Akbabada max 5 Milyona biterse acayip bir ön hat oluşur Garry satılsa bile
Feghouli - Sinan
Belhanda - Akbaba
Trezeguet - Mor
Gomis - Ahmed Musa

Bana bu dönem hamzanin şampiyonlugu ile biten sezonun yazına benziyor
Mugdat lar sadıklar havada uçuşuyor
Fatih hocanın medyayı oyalama taktiğidir. Bence hoca erman kılınç ceyhun gülselam yekta kurtuluş yiğit gökoğlan gibi isimlerden ders almıştır. Girmez o işlere.

Hep Paşa'da yaptıkları paylaşılıyor birazda Paşa'dan öncesine bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt