Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Altyapı meseleyse büyük Galatasaraylı Semih Kaya ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim maçı hatırlayın Gary diye chabake girdi futbol futbol hayatını bitiyordu
İlk golde saçma sapan topa kaydı ne yapmaya çalıştığını çözemedim bjk maçında bir sürü hatası vardı
Geçen sezon ikinci ligde bile bazı maçlarda kesik yedi
Eyvallah renktas futbol göreceli kavramdır kimi işleyişe kimi tek başına değerlendirir oyuncuyuBelhanda harici ve onun yüzünden kafayi taktigin inatlastigin oyuncular haricinde futbolcudan anladigini düsünüyorum.
O yıl adam gibi kadro planlaması yapsaysaydık 3 yıl ligte önümüzde duran olmazdı ama hamzo kırosu 10 yıl geriye götürdü takımıKeşke hamza hiç hocamız olmasaydı o şampiyonluk geldi ama daha büyük şeyler kaybettirdi ırkçı herif
Üçü olursa muazzam olur en azından taraftari heyecanlandıracak hamleler bunlarMusaaaaaaaaaaaaaaaaa
Morrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hassannnnnnnnnnnnnnnnnn
Muazzam olur yaw bu üçlü , Emre Akbabada max 5 Milyona biterse acayip bir ön hat oluşur Garry satılsa bileÜçü olursa muazzam olur en azından taraftari heyecanlandıracak hamleler bunlar
Üstüne bir emre akbaba bir stoper birde iyi 8 alırsak of
Yine uçtuk ama çok kısıtlı ve muamma oyuncu çok maalesef
Fatih hocanın medyayı oyalama taktiğidir. Bence hoca erman kılınç ceyhun gülselam yekta kurtuluş yiğit gökoğlan gibi isimlerden ders almıştır. Girmez o işlere.Bana bu dönem hamzanin şampiyonlugu ile biten sezonun yazına benziyor
Mugdat lar sadıklar havada uçuşuyor