Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
donk ile sozlesme yenilemezsek ilk defa akil kalbe ustun gelmis olacak benim bildigim Galatasaray tarihinde :)
kesinlikle cok iyi katki verdi son 8-10 mac ama uzun vade sozlesme yapilacak biri degil, genc bir isim olmali Fernando'nun yedegi

Geldimi
1528121742481.webp

Balotelli o 5 milyon sizde kalsın ben Napoli'ye gidiyorum da diyebilir.

Desin Ömer Abi desin , önemli değil biz teklif yapalım girişimde bulunalım , sonra Abdürrahim Albayrak çıksın desin ki mesela ;

Teklif yaptık rakam olarak problem yoktu fakat kendisi İtalya'da devam etmek istedi desin.

Sonuna kadar arkalarında yine oluruz.

Balotelli yoksa , Facundo Ferreyra vardı o yoksa Abel Hernandez var yani bedelsiz yada uygun meblağ ile getirip ,

Yüksek fayda alabileceğin isimler olduğu zaman durmamak lazım harekete geçmek lazım bundan bahsediyorum. (Bernard)

Hala Trezeguet aşağı Trezeguet yukarı , ya kardeşim Jonathan Bamba ne güne duruyor adam Fransa altyapılı ,

St.Etinne'nin banko oyuncusu git bas parayı al gel , satacaksan öyle sat Garry'i ha çok mu istiyorsun Trezeguet'i de getir.

2 oyuncu + 1 Mn € falan gibi bir bedele getir sol kanatta forma için savaşa girerler en çok bize yarar.

Sol : Jonathan Bamba + Trezeguet
Sağ : Feghouli + Emre Mor

Bide biz rahat rahat maç izleyelim bide biz kulübeden oyuncu girince heyecanlanalım , derdimiz bu hafta Emre mi oynar Feg mi olsun.

Çok mu şey istiyoruz :D

Napoli kalecisi rafael bostaymis. Bi ara iyiydi ne oldu da reina malinin yedegi oldu.

Şu an yan masamda oturan fbliler ali koç barcelonanın sağ ve sol bekini almış forvetede benzamayı zorluyor diyorlar :asd:

SON DAKİKA | Salim Manav, Radyospor'a konuştu: "G.Saray Muğdat Çelik'le anlaştı. Muğdat, Florya yakınlarından ev bakıyor. Kulüp, Muğdat ile TL olarak sözleşme yapacak. Azubuike ise gündemde bonservis bedeli 3 milyon Euro"
niye saçmasapan adamların haberlerini tasıyosunuz foruma yahu?salim manav kim harbiden....ajanssporun uydurukçusu.mugdat haberi 5 gündür kesik yine mugdatı haber yapıyolar.malatya başkanı ingiltere ve fransadan teklif var dedi geçen,bugün azoubikeyi bize yazıyolar.tasımayın herkesi

Yine saçma sapan isimler dönmeye başladı. Malatya'lı Azo gelecekse de Donk'a yol verilsin.

Slm arkadaşlar;
İyi nöbetler dilerim.

Cezamız çok şükür bitti ve
GSC Cezaevinden çıkış yaptığımı sevinerek açıklıyorum.

"Ben bu kulüp için hapis yattım. 1 Hafta hapis yattım. Siz bir gün bile yatamazsınız orada."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt