- 31 Aralık 2015
- 14.819
- 9.687
- 1.588
Ben hic birine guvenmiyorum. Hepsi dengesizSerdarın yanına net iyi bir isim lazım. Gerisi artık paraya bakar. Maicon ve denayeri clde düşünemiyorum. Maicon her maç bi gol attırır o sektirdiği toplarla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hic birine guvenmiyorum. Hepsi dengesizSerdarın yanına net iyi bir isim lazım. Gerisi artık paraya bakar. Maicon ve denayeri clde düşünemiyorum. Maicon her maç bi gol attırır o sektirdiği toplarla
Yüklü mebla da para ödenerek stoper alınacak diye duydum ben. 30 yaş ve üstü bakıyorlar şuan.Valla 4lük oluruz yine. Bize sağlam bi stoper lazım herşeyden önce
Yqv Serdar yinede iyi hepsinden en az hata yapan o. Maicon ve denayer intihar timi gibi ne zaman ne yapacakları muammaBen hic birine guvenmiyorum. Hepsi dengesiz
Oldu olacak.
Balotelli o 5 milyon sizde kalsın ben Napoli'ye gidiyorum da diyebilir.
10 yabancı yazmışsın, Donk, Linnes Belhanda ve Rodrigues ile 14 yabancı sınırı doluyor, Denayeri de almadığımızı farz edersek defans hattı leş oluyor böylece bu kadro tutmaz üstatMuslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Feghouli Azu Fernando Trezeguet
Ahmed Musa Gomis
Bam bam bam ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç bir fikrim yok hiç ortada ismi olamayan adamları alırsak şaşırmamOldu olacak.
Nasıl bir kadro bekliyorsun reyiz ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

niye saçmasapan adamların haberlerini tasıyosunuz foruma yahu?salim manav kim harbiden....ajanssporun uydurukçusu.mugdat haberi 5 gündür kesik yine mugdatı haber yapıyolar.malatya başkanı ingiltere ve fransadan teklif var dedi geçen,bugün azoubikeyi bize yazıyolar.tasımayın herkesiSON DAKİKA | Salim Manav, Radyospor'a konuştu: "G.Saray Muğdat Çelik'le anlaştı. Muğdat, Florya yakınlarından ev bakıyor. Kulüp, Muğdat ile TL olarak sözleşme yapacak. Azubuike ise gündemde bonservis bedeli 3 milyon Euro"
Muğdat'a yapılan eleştiriler çok gereksiz....3. forvet olacak uzatmayalım artık bu konuyu