Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dorukhan 1 gol-9 asist yapmış.kötü olamaz herhalde.musa cagıran da alınıp ortasaha yerli açısından iyileştirilmeli.

Bu takima 4-5 tane 18-23 yas arasi oyuncu alinmali. Takimin yas ortalamasi baya yuksek.

şutları cok iyi,hava toplarında etkili,kanatta da oynayabiliyor.kanattan içeri girip asist yapıyor.dorukhan fena gözükmüyor

fazla transfer beklemiyorum yapilsa ok ama en cok istedigim transfer yirtici bi orta saha 8 no.
mevcut kadro kötü degil, dedigim gibi en cok zorlandigimiz bölge 8 no !
donk iyi hatta cok iyi ama cli nekadar kaldirabilir.
asamoah hala gitmemis intere, oda olur nasilsa bonservisi yok ndiyayede kiralik olabilir.
deplasman maclarda cok zorlandik zorlaniyoruz oraya iyi biri alinmali, öyle scout filanda degil.
isimli kariyer yapmis bi oyuncu alinmali.
birde naga denayer elde tutulmali,
üstüne birde stoper alirlarsa iyi olur ama olmasa serdara güven tam maiconda kendine gelir denayer güvevn buludu gibi artik.
scout olacaksa forvete olsun iyi gelecegi olan bir oyuncu.
tekrarkliyorum en önemli transfer 8 no !

Son düzenleme:
Denayer 2,5
Nagatomo 2,5
Trezeguet 5
Merkez orta saha 8
Kiralık yedek santrafor 2

Rodriguez i 20 ye satarsak alırız bunları.

Belhandayı da 10 satarsak, Emre Akbaba (5) ve Emre Mor (5) alınabilir.

Yabancı sayımız, yerli futbolcuların pahalılığı, uefa cezası ve mali durumumuzu göz önüne alırsak aşağı yukarı böyle bir kadro olur, isimler buna yakın olur. Belki başkan cl için bi tanesi yıldız isim alır en fazla

Denayer 2,5
Nagatomo 2,5
Trezeguet 5
Merkez orta saha 8
Kiralık yedek santrafor 2

Rodriguez i 20 ye satarsak alırız bunları.

Belhandayı da 10 satarsak, Emre Akbaba (5) ve Emre Mor (5) alınabilir.

Yabancı sayımız, yerli futbolcuların pahalılığı, uefa cezası ve mali durumumuzu göz önüne alırsak aşağı yukarı böyle bir kadro olur, isimler buna yakın olur. Belki başkan cl için bi tanesi yıldız isim alır en fazla
Tebrikler. İlk kadrodan daha kötü bir kadro kurdunuz.

Emre mor emre akbaba serdar gürler alınabilir yerli olarak

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dorukhan 1 gol-9 asist yapmış.kötü olamaz herhalde.musa cagıran da alınıp ortasaha yerli açısından iyileştirilmeli.

Dorukhan ofansif anlamda nasıl yani kendisi 6 numara mı 8 numara mı ?

Fernando ve Donk 6 numara özelinde yeterli bir rotasyon cüzzi bir ücretten Donk ile sözleşme yenilenirse çünkü.

antalya u21den bizim u21e geçen çekdar orhanın almanya altyapısı var.izlediğim maclarda çok iyiydi.mevki 10 numara.deplasmanda yenimalatyaya 3 tane atmıs .sözleşme uzatılabilir 2 yıl.kampta görmek lazım acıkcası

Ben artık şu topun başına gecince sneijder, talisca , valbuena gibi güven vericek adam istiyorum şu takıma. Gerçekten yetenekli bi adam lazım bize şu shaqiri'yi alamazmıyız acaba o adam bu ligi süpürür acayip yeteneğe sahip. Stoke'de düşmüşken.

kim gelir bilmem de temmuz ayına kadar transfer olmaz, garanti verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt