Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet-Rodrigues
Emre Akbaba-Belhanda

çok kötü olmaz bence. transfer yapmak için oyuncu satmak lazım, trezeguet ve emre den daha iyisi alınabilir mi, belki..
Şampiyonlar liginde oynayacağız. Bize bu tip isimler lazım değil. 4. 5. Sıraya oynayan takımların yöneleceği isimler bunlar. Bize gidenlerin üzerine koyacak top tepiciler lazım. Emre morla Emre akbabayla olacak işler değil bence. Trezeguette keza öyle.

Emre akbaba kim ya 2 yıl sonranın yasini yasinin verdiğini vereceğide mechul artık şu hataları yapmayalım.

Tekrar ediyorum bizim ihtiyacimiz olan adam adama traoredir.
Defanstan topu alip yardiracak kanat oyuncumuz yok iyisini almaya kalkissak 15 milyondan basliyor misal shakiri o paralari verebilecek halimiz yok malesef. 7-8e adama traore yoklanmali s.ligine gidiyoruz. Chelseanin bir suru hayvan gibi guclu kiralik oyuncusu var onlari hep yoklamamiz gerekir.

Belhand,feg,rodrinin gideceği 1 nobet.

rod hic bi yere gidemez gitmemeli.
adam canini disine takarak oyunuyor.
öyle oyuncu birdaha nerden bulacan.

Sa

Sebastian Szymanski - Dorukhan Tokoz - Shoya Nakajima - Joseph Paintsil - Samuel Adegbenro - Mario Balotelli - Ozan Tufan - Emre Mor - Stefano Okaka geldi mi?

Tekrar ediyorum bizim ihtiyacimiz olan adam adama traoredir.
Defanstan topu alip yardiracak kanat oyuncumuz yok iyisini almaya kalkissak 15 milyondan basliyor misal shakiri o paralari verebilecek halimiz yok malesef. 7-8e adama traore yoklanmali s.ligine gidiyoruz. Chelseanin bir suru hayvan gibi guclu kiralik oyuncusu var onlari hep yoklamamiz gerekir.

cep yakar

Fatih hocanın gomisi tek başına kullanmayacağından adım gibi eminim. 11-12 tarzı bir sistem. 2. forvet 9 numara olabilir ya da kanat forveti. b2b orta saha kesinlikle alınmalı. Diego reyes alınabilir olmazsa da sol ayaklı bir stoper şart şampiyonlar liginde başarının geleceğini düşünüyorum.2.forvet ise yıldız olmalı. Alınacak b2b orta saha ise sol ayaklı ve şutör özelliklere sahip olmalı. 10 numaralı sistem bitti artık.
as kadro.webp

Ualılar rızaya gecirmis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer nöbeti ile eski üyelerin dönmesi manidar

bu aktor ne yapmis bu kadar gaza gelinecek tam cozemedim tbh.

Luke Shaw - Daley Blind ikilisine sulanamaz miyiz? Nagatomo'ya 1.5m'den fazla para gommek icime sinmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt