Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında bize çok transfer lazım değil de çok sağlam adamlar lazım. Feghouli ve Belhanda gibi maç içinde kaybolan 2 adamla ne bir sezon daha gider ne de CL'de en ufak bir varlık gösterebiliriz. Garry gidecekse 2 sağlam kanat ve 2 çok sağlam orta saha bulmamız lazım. Orta sahalardan biri all rounder bir forvet de olabilir.

Feghouli'den hala umutluyum 1 sezon daha denenmesi taraftarıyım iyi teklif de gelmez zaten aynı şekilde Gomis de kalmalı. Garry konusunda çok kararsızım sanki ne yapsak pişman olacakmışız gibi bir his var :D Selçuk'u da bir anadolu takımına 3 5 kuruşa iteleyebilsek çok güzel olur ama gitmez ki işte ne yapalım. Donk iyi bir yedek olur mutlaka kalmalı özgüveni var artık. Maicon, Belhanda + çöplerden biraz kazanırsak 4 5 takviye yapabiliriz bence. Kimi almalıyız nereye takviye yapılmalı çok kestiremiyorum açıkçası hele bir gidenler belli olsun.

Alındığına dair rivayetler olan Dorukhan için Eskişehirli forumdaşların görüşlerini merak ettim doğrusu. Esas mevkisi ÖL, yan mevkileri sağbek ve stoper denmiş TM da. Ancak daha çok sağ atak oyuncusu gibi görünüyor, burada paylaşılan videolarda. Gayet seri dalışlar sonrası iyi asistleri, sert ve isabetli kafa ve ayak şutları derlenmiş. Nasıl biridir, istikrarlı mıdır?. 1. Lig maçlarını bu sezon hiç izlemediğim için soruyorum...

40 milyonluk luke shawı 20 milyonluk blind i bize vermezler reis

Luke Shaw serbest kaliyor diye dedim, kendisine yuksek bir yillik ucret onerebiliriz. CL'de oynayacagiz, Mou hocam hakkinda iyi konusacaktir.

Daley Blind'in bir yil daha sozlesmesi var ama ayrilacagi konusuluyor. O yuzden soyledim. Nagatomo'nun 32 yasinda olmasi, Inter'in 5m talep etmesi, CL'de oynayacak olmamiz beni kara kara dusunduruyor. Nagatomo'dan en fazla 2 yil daha verim aliriz gibi, o da en iyi senaryoda.

Luke Shaw yillik 3.5m'den muazzam olur bence.

Luke Shaw serbest kaliyor diye dedim, kendisine yuksek bir yillik ucret onerebiliriz. CL'de oynayacagiz, Mou hocam hakkinda iyi konusacaktir.

Daley Blind'in bir yil daha sozlesmesi var ama ayrilacagi konusuluyor. O yuzden soyledim. Nagatomo'nun 32 yasinda olmasi, Inter'in 5m talep etmesi, CL'de oynayacak olmamiz beni kara kara dusunduruyor. Nagatomo'dan en fazla 2 yil daha verim aliriz gibi, o da en iyi senaryoda.

Luke Shaw yillik 3.5m'den muazzam olur bence.
Nagatomo ya verilecek max fiyat 2.5 Luke shaw ın sözleşmesi bitiyor ise nabız yoklanmalı ama pek sanmıyorum geleceğini. Bizden daha köklü takımlar takibe almıştır hatta anlaşmıştır bile. Blind ise olabilir ama bu kişiler iyi kategorisindeki sol belklerden bize geleceklerini sanmıyorum.
Bizim CL yi öne sürerek alacığımız uygun maliyetli isimler tagliafico veya tavares gibi isimlerdir. Çok tanınmış isimleri almak için cl de bir yerlere kadar gelmeliyiz diye düşünüyorum

Belhanda da Feghuoli’de kalsın. Özellikle Belhanda giderse ben taraftar olarak çok pişman olacağımızı düşünüyorum.

İlk sayfa hayırlı olsun.

Yedek forvet, Nagatomo, 8 numara, Belhanda'yı 7-8 milyona satabilirsek 10 numara, Garry yerine fırsat kanat transferi, yedek kaleci, uygun fiyata gelirse Emre Akbaba, Donk ile 1+1, imkan olursa sağlam bir stoper hamleleriyle coştuğumuz bir nöbet olsun.

Tolga, yasin, selçuk, tarık, eray gibi çöplerden de kurtulalım artık..
sen kücülmeye degil büyümege odaklanmalisin, selcuk kesinlikle kalmali oynamasa bile takimda bi agabey sart herzaman, belhandayi 7ye satarsam hem zarardayim hemde fiyat olarak son derece düsük! ayrica belhandayi fegouliye tercih ederim! sampiyonlar ligindeyiz! emre mor + balotelli benim ilk tercihlerim olur.

Dorukhan bence iyi çıkacak , Umut veren bi transfer diye düşünüyorum ,Hem çok yönlü hemde referanslar sağlam

Dorukhan ı çıplak gözle çok izledim ESES maçlarında gayet kaliteli ayakları var birde sağ bek; ön libero; açık gibi çok mevkide oynayabilme kapasitesi var.

geniş ve saglam bi kadro kurulmalı

olursa nagatamo alınmalı olmazsa onun seviyesinde bir solbek ve ortasaha şart bize. diğer mevkiler ancak oyuncu satılırsa değiştirilir.

Dorukhan ı çıplak gözle çok izledim ESES maçlarında gayet kaliteli ayakları var birde sağ bek; ön libero; açık gibi çok mevkide oynayabilme kapasitesi var.
eskişehir'de oynamak ile gs'de oynamak arasında büyük fark var, psikolojik olarak da kaldırabilmesi gerekiyor galatasarayın agırlıgını,sadece yetenek yetmez...

Ilk 11'e 4 transfer gerekiyor

Nagatomo,stoper,orta saha ve Rodrigues giderse bir sol acik

Martin Linnes: "Fatih hocamızı bir özelliği ile söylemek yetmez. Karizması, tüm takımın ona duyduğu saygı sevgi ve bize aşıladığı özgüven."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt