Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergi sana inanmak isterim ama en son sana inandigimda Fernando'nun sakatliktan donmesini 1.5 ay fazladan bekledim

Q7 8m gibi bir bedele Cin'e gidecek, Fiko takimi satiyor butunuyle

ben doktorun acıklamasını yazdım o zaman.kendi fikrimi söylemedim.inanılacak bişey yok yani.

Quaresma kalsın daha iyi ama Fiko 13'e satar.

Tosic, Atiba, Talisca, Quaresma out.

Besiktas bakalım demirbaş adamlarının yerini nasıl yamayacak , Atiba-Tosic-Talisca ve giderse Q7 büyük kayıplar Vida-Medel falan doldurmaz bunların yerini diye düşünüyorum

Şu uefa kurallari açıklansa secimde bitsede herşey netlesse

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Sallama serhat sallama , neresi eze eze ... Sen git kendi taraftarına gaz ver ...
4 rakipden 2 sine ikili averajda beraberlik var (Yakın olana gol averajına da güvenilmez durumda ), diğer ikisine de altta kalmışız. Bunun neresi eze eze.. Terim gelmeseydi tamamı cırt olacaktı.
GS taraftarına şirinlik yapmaya çalışma. Aklısıra adalet dağıtıyo zırtapoz..

Soru: "Galatasaray'a 3 yerli futbolcu alacak olsanız kimi alırdınız?"

Ilgaz Çınar: "Barış Alıcı, Erce Kardeşler, Dorukhan Toköz." (A Spor)

[B]Yağız Sabuncuoğlu[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]yagosabuncuoglu[/B]

Dorukhan Toköz, orta sahanın merkezinde 'box to box' oynayabilen bir isim. Mücadeleci, top kapan, ayağı ortalamanın üstünde olan, uzaktan etkili şutlar çekebilen bir isim. Sürati ve dengesi de gayet başarılı. Bu sebepten dolayı kulüpte Orta saha, Milli Takım'da bek oynuyor.

Istanbulspor sağ beki de çok iyi oyuncu olabilir lakin 2 tane iyi sagbekimiz var

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

DdgZRHbW0AEn25U.jpg

Soru: "Galatasaray'a 3 yerli futbolcu alacak olsanız kimi alırdınız?"

Ilgaz Çınar: "Barış Alıcı, Erce Kardeşler, Dorukhan Toköz." (A Spor)

[B]Yağız Sabuncuoğlu[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]yagosabuncuoglu[/B]

Dorukhan Toköz, orta sahanın merkezinde 'box to box' oynayabilen bir isim. Mücadeleci, top kapan, ayağı ortalamanın üstünde olan, uzaktan etkili şutlar çekebilen bir isim. Sürati ve dengesi de gayet başarılı. Bu sebepten dolayı kulüpte Orta saha, Milli Takım'da bek oynuyor.
ılgaz çınar onayı verdiyse alabiliriz dorukhan ı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt