- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defansta Ujfalusi gibi bir lider alınabilir, yanında hızlı 2 stoper Serdar ve Denayer rotasyona girer.
Orta sahaya top alan, top tutan, hem defansa hem ofansa koşan, kreatif, modern bir orta saha, muhtemelen 3'lü orta saha oynayacağız.
Hızlı, atletik, ayaklarına hakim, top süren bir forvet.
Nagatomo'nun bonservisini ve boştaki Asamoah'ı alırsak beklerimiz müthiş olur
Sol bek Asamoah - Nagatomo
Sağ bek Mariano - Linnes
Yabancı genç yeteneklere yatırım yapmak şart alıp birkaç tanesini kiralamak bile başarıdır...M.City , Chelsea v.b gibi takımların Avrupa liglerinde kiralık olarak oynayan onlarca oyuncusu var ...
Belhanda giderse 2 tane 8 numara alınır Fatih hoca açıklamasında biz 10 numara ile oynamıyoruz sistemimiz 433 olacak dedi....Fernando'nun önünde 2 tane 8 düşünüyor öyle dedi,yani Belhanda giderse Sneijder tipi 10 numara transferi beklemeyelim....ben hala Aranguiz hayal ediyorum![]()
Yerli sol bek yedeği şart.
Sakatlık sorunu başına bela bu adamın ...Yoksa kalitesi ve oyun görüşü ligimizin çok üzerinde ...Thomas Vermaelen - Oyuncu profili 17/18
2-3 Yıl çok iyi işimizi görür. Sol stoper eksikliğine ve özellikle geriden oyun kurma sıkıntısına ilaç olur. Barçanın zorlayacağını sanmıyorum
Bernard'ın sözleşmesi bitiyor bu yaz. Aklı olan şu adamı kaçırmaz. Daha önce de çok istemiştim.
4 yabancı hakkını sadece bek ve yedekleri için kullanmak biraz ziyan ne yazıkki. Asamoah her ne kadar bir kaç mevkide oynayabilse bile.