Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin: "Gelecek sezonun planlamasına 1,5 ay önceden başladık. Hangi mevkilere oyuncular alınacak, kimler gidecek, her şey belli." (Habertürk TV)

Ooo bomboları patlatmaya hazır mıyız?
s-e6aa4a7ab185f9ab91f36b543e2b11cb5650d6b4.webp

hocamız balotelliyi arayıp italyanca sohbet etmiş midir acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

haber duyum
var mı
pazar günü tvde ugur karakullukçu belhanda için ciddi bir teklif var oyuncu da düşünüyor dedi.10m civarı uada üstü dedi.
teklif avrupa'dan değilmiş.Bence oyuncunun da müslüman ve inançlı olması sebebiyle katar vb bir lige transferi gerçekleşebilir.

Şimdi son dakika gecse spor kanalları Feghouli Fenerbahçe de yada Beşiktaş'ta diye gitsin diye sallayanlarin hepsi yönetim istifa sizin yapacağınız iş bu kadar olur diye saydırır...
keşke geçse serbest kalma maddesi 19 m euro olması lazım.

yani boş atmayalım lütfen.

Kurt Zouma
Stoper

Tomás Kalas
Stoper
Michael Hector
Stoper

Matt Miazga
Stoper
Abdul Rahman Baba
Sol Bek
Cristian Cuevas
Sol Bek
Ola Aina
Sağ Bek
Todd Kane
Sağ Bek
Marco van Ginkel
Merkez orta saha
Ruben Loftus-Cheek
Merkez orta saha
Mario Pasalic
Merkez orta saha
Lewis Baker
Merkez orta saha
Danilo Pantic
Merkez orta saha
Kenedy
Orta saha sol
Jeremie Boga
Lucas Piazón
Sol Kanat
Michy Batshuayi
Santrafor
24
19.png

Tammy Abraham
Santrafor
Nathan
Santrafor

chelseanin kiralık oyuncuları.var mı işe yarar

Transfer hastalığı ile takımı şampiyon olsa da bir önceki hoca ve yönetimin kurduğundan kaynaklı bir nefret hali var. Bu oyuncualrın kalitesinden filan bağımsız bir ön yargıyı beraberinde getiriyor. Gomis bile gözden çıkarılıyor nasıl yerine adam alacaklarsa şu piyasada. Garry ve Belhanda belki para ihtiyacı için elden çıkarılır yoksa Feghouli, Gomis filan gitmez bence. Her yıl sıfırdan takım kuracaksak işimiz var.
Dİkkat ediyorum gönderilen adamlara şaşırıyorum. Dediğin gibi transfer hastalığı. Hep bu oyunlar yüzünden. Menejerlik filan sanıyorlar. Satalım denilen adamlara bak.
Gomis
Belhanda
Feghouli
Garry
Maicon
Serdar Aziz

Bir tek Fernando’ya kimse bişey demiyor. Arada Muslera da gönderilsin diyen çıkarsa şaşırmayacam.

van ginkelin attıgı 16 golün 9u penaltıymıs ya lan

bu arkadaşın da istaitiskleri iyi ve fena birine benziyo.chelseanin kiralık oyuncusu.mevki:merkez ortasaha.bi bakmak lazım

Dursun Özbek: "Geçen gün torunumla kahvaltıya gidiyordum. Bir baktım arkamdan biri geldi. Gomis. Sarıldık, öpüştük. Kendisini transfer ettiğimiz için teşekkür etti." (A Spor)

DdyyVuHVwAE1RlE

Selçuk İnan: “Bir sene daha sözleşmem var. Git derlerse eğer gideriz, kal derlerse kalırız.” (CNN)

Pls go home yankee

Garry'yi 20M gibi bi fiyata satıp yerine Bernard'ı almayı akıl edebilirlerse bizimkiler muazzam bi iş yapmış oluruz.

Bernard'ın sözleşmesi bitiyor bu yaz.

Delik deşik eder bu ligi...

Fernando Muslera: "Galatasaray beni kovana kadar bu formayı giyeceğim."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt