Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[B]Omar Ávila[/B]‏ @[B]omarricardo07[/B]

Un histórico de Turquía, el club más grande de ese país es campeón una vez más. Rompe la racha de títulos que llevaba Beşiktaş en los últimos años. Grande Galatasaray
1f44f-1f3fb.png
.

bu da başka bi hayranımız.

''Ülken tarihinin en büyük kulübü Galatasaray 1 kez daha şampiyon oldu.tebrikler,teşekkürler Galatasaray.Besıktasın 2 yıllık ünvanını kırdı'' yazmış

şu porto'lu marcano iyi stoper hemde solak.sözleşemesi bitti keşke alabilsek

DdwCt6fVQAA3yiC.jpg

Badou Ndiaye Yataykuta ters gelir yaw, Adam paso dikine oynuyor Aykut üstadı zehirler bu tarz adamlar

Belhanda(14.5 mil. €) ve Garry Rodrigues(25 mil. €) ikilisini söylendiği miktarlara satarsak yerlerini hem daha genç&potansiyelli hem de skorer oyuncular ile dolduralım

Raphinha(10 mil. €) ve Emre Akbaba(5 mil. €) sadece Belhanda 'dan gelen parayla bu iki oyuncuyu alabiliriz.Birde Maicon 'u 4-5 mil. € ya satabilirsek. Maicon ve Rodrigues 'ten gelen parayı da Stoper+8 numara ve rotasyon transferinde kullanabiliriz

Gomis
Raphinha-Emre Akbaba-Feghouli

Feghouli 'de kendisine gelirse bence STSL standartlarında gayet iyi bir hücum hattı olur

Evet arkadaslar, veletlerin en sevdigi dönem geldi. 20 oyuncu gönderip 30 oyuncu almazsak yönetime salliyoruz bi zahmet.

Mesela Gomis satilmaliymis, Maicon 0.0 katki vermis fln deniliyor. Yeni heyecan lazim disarda arkadaslarin yaninda sidik yarisina girmek icin. En az 30 oyuncu sart.

raphinha bence de olur.ama bizim alex veya talisca tarzı gol bölgelerinde iyi birine ihtiyacımız var.ahmet sivri ve fiziken a takım için hazır olan ali yavuzla da çözebiliriz.

Yuto Nagatomo, Türkiye Gazetesi'ne konuştu: "Burada çok mutluyum. Eğer şu an karar bana kalsa ve kararı ben verecek olsam, %100 kalmak isterim. Burada gerçekten çok mutluyum. Inter ve Galatasaray nasıl bir karar verecek göreceğiz."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet arkadaslar, veletlerin en sevdigi dönem geldi. 20 oyuncu gönderip 30 oyuncu almazsak yönetime salliyoruz bi zahmet.

Mesela Gomis satilmaliymis, Maicon 0.0 katki vermis fln deniliyor. Yeni heyecan lazim disarda arkadaslarin yaninda sidik yarisina girmek icin. En az 30 oyuncu sart.
belhanda ve rodrigueste hem fikir cogu kişi.maicon bence de gitmemeli.ama bi sol stoper lazım takıma.

Rodriguesi 25 M ye değil 150 M ye satmalıyız diye düşünüyorum

3 transfer yeterlidir stoper 8 ikinci forvet

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

1f947.png
4 penaltı kurtararak Erzurumspor'u Süpe Lig'e taşıyan Hakan Canbazoğlu: "Rakip futbolcuların nasıl penaltı kullandığını iyi biliyordum. Webo topun başına geçerse, hiçbir şekilde gelişine, duruşuna bakmayacağım ve sağ tarafa atlayacağım' demiştim" ➤http://bit.ly/2GEHdU8

bizim altyapıdan cıkmıs

Secimden sonra herşey netlesir umarım mevcut yönetim devam eder
Yoksa yeni yönetim işleyiş derken 1 ay kafadan gider

Yedekleri saymıyorum direk 11 lik oyuncular
3 transfer yeterlidir stoper 8 ikinci forvet

Yedek kaleci
Yedek sol bek
Yedek 6
Yedek 8
En az 2 kanat
2 de forvet (biri alt yapidan felan olabilir veya Bozok)

Sampiyonlar ligi oynayacagiz, 3 transfer isimizi gormez. Sakatligi var cezasi var...

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt