Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sturm Graz 2. ön eleme turunu geçerse Fenerbahçe, bir eleme daha az oynayacak ve 3. ön eleme turundan kupaya katılacak.

@footbalista_

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda(14.5 mil. €) ve Garry Rodrigues(25 mil. €) ikilisini söylendiği miktarlara satarsak yerlerini hem daha genç&potansiyelli hem de skorer oyuncular ile dolduralım

Raphinha(10 mil. €) ve Emre Akbaba(5 mil. €) sadece Belhanda 'dan gelen parayla bu iki oyuncuyu alabiliriz.Birde Maicon 'u 4-5 mil. € ya satabilirsek. Maicon ve Rodrigues 'ten gelen parayı da Stoper+8 numara ve rotasyon transferinde kullanabiliriz

Gomis
Raphinha-Emre Akbaba-Feghouli

Feghouli 'de kendisine gelirse bence STSL standartlarında gayet iyi bir hücum hattı olur

40 mio alip sadece Akbaba olmaz. Teixeira nin sözlesmesi 12/19 da bitiyor, yoklamaya denerim

Dursun bi de utanmadan ben olsam Ndiaye satılmazdı başka kaynak bulurdum demiş namussuz şerefsiz.

Sturm Graz 2. ön eleme turunu geçerse Fenerbahçe, bir eleme daha az oynayacak ve 3. ön eleme turundan kupaya katılacak.

@footbalista_

Fener zaten 3. ön elemeden başlıyor.

Ben de öyle biliyorum Atletico’dan dolayı da acaba yanlış mı hatırlıyorum diye paylaştım.

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bernard'ın sözleşmesi bitiyo herhalde çökmek lazım . en çok istediğim oyunculardan biri

Bu takım sezonun 2. yarısında sadece 11 gol yemiş defanstaki oyuncularımıza kötü diyenler saçmalıyorlar. Fernando ve Badou yoktu bide ona rağmen böyle bu durum. Bu defansımız bence şu haliyle yeterli bile olabilir.

Önce kaliteliyi korumak sonrada üstüne koymak lazım.Eğer daha iyi ve ucuzunu bulabileceksek her futbolcu satılabilir sıkıntı yok. Ama satıpta yerine adam alamayacaksak yandık.
Mesela gözden düşmüş veya sözleşmesi bitmiş kaliteli futbolcular alabiliriz.
Plea
Asamoah
Kaputska
Bernard gibi adamlarla daha önce de anlaşılabilir.

Hıncal Uluç: Nasıl yaparız bilmiyorum bu Dursun Özbek'ten kurtulmamız lazım.

hıncal reyiz büyük totemci şampiyonlukta onunda büyük payı var.

Behzat Uygur: “Allah, Galatasaray’a bir daha Dursun Özbek başkanlığını yaşatmasın!”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt