Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak: "Çok güzel bir çalışma hazırladık. Galatasaray çok çok iyi bir transfer politikasıyla, daha az maliyetle çok daha güzel işler yapacak. Tüm taraftarlar buna emin olabilir."

Dünya Kupası başlamadan transferleri bitirmek lazım.

Ama yine son dakika ya kadar bekleriz. #GalatasarayClassics

Albayrak: "Çok güzel bir çalışma hazırladık. Galatasaray çok çok iyi bir transfer politikasıyla, daha az maliyetle çok daha güzel işler yapacak. Tüm taraftarlar buna emin olabilir."
Transferler zamanında yapılsın ve takımla kamp yapsın oyuncular ligin ikinci haftasında inen uçak istemiyoruz ...

Çoğu takımlar transferi bitirdi bile... Ön protokol; liste hazırlanma vs..

Biz de zıt pıt..yok seçim bekleyelim...yok daha liste hazırlanacak...yok son dakika ya kadar bekliyoruz ki fiyatlar düşsün...vs vs hep aynı film.

Başkanın en kapsamlı veri dediği program şöyle bir şey bu arada

M. Cengiz gerçekten de dobra ve güzel bir adammış. İnşallah tekrar seçilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Inşallah Shaqiri Asamoah Ahmet Musa transferlerinden birkaçı gerçekleşir çünkü takıma gerçekten güç katacak oyucular.

çeri çöpü toplamayız inş gene adam gibi oyuncular alalım 6 transfer lazım

İlk transferimiz HO

Dd1LHpyU0AAiwtG.jpg

belhanda ve feghouli ruhsuzları gider
İnşallah güzel bir alıcı buluruz da giderler reis hatta Maicon 'u da ekleyelim bu listeye. Öyle çok bonservis beklentim yok aldığımız paraları teklif ederlerse yollarımızı ayırabiliriz

Bu üçlüye 20 mil. € bonservis ve senelik 9.5 mil. € maaş gömdük çok daha akıllıca değerlendirilebilecek bir para ...

Inter'in sol bekte oynayan Dalbert, D'Ambrosio ve Santon var bir de muhtemelen Asamoah'u alacaklar, Nagatomo transferi 2-2.5m biter.

Bjk nin Caner için İntere 750 bin ödediğini unutmayalım.

Herkes Ahmed Musa transferi üzerinde duruyor ama ben tip olarak Mandžukić - Slimani tarzında bir forvet bekliyorum çalışkan defansı hücumda başlatan boylu poslu yandan gelecek ortaları gol yapacak "Hedef Forvet" tarzında bir transfer bekliyorum

Aslında İslam Slimani 'yi kiralık+opsiyon şeklinde kadromuza katabilsek efsane bir transfer olurdu. Gomis-Slimani farklı tarzlarda 2 tane çok kalite forvetimiz olurdu ...

Gary kalırsa öncelikle ufa tarzı serdar yada denayerin yanına onu yönlendircek tecrübeli ve hava hakimiyeti olan bir stoper (Ufa reisle Galatasaray yan toptan gol yemedi ligte tabi Melonunda büyük katkısı vardı.)Sol bek Nagotoma ve corele yeterli sağ bekler iyi.General Fernondamuzla uyumlu kaliteli hızlı ve teknik bir 8 (Selçukun ilk yılki hali gibi) Sağ açık kaliteli içe kat eden teknik biri ve en önemlisi Gomisin yanına onun yaratcağı boşluklardan faydalanabilecek Aguero tarzı bir forvet ile şl Allahın izniyle başarlı olabiliriz.

Asomoah konusuna ben soğuk bakıyorum neden derseniz bir kaç mevkide iyi oynayabilen bir futbolcudan ziyade kilit mevkilerde çok iyi oynayabilen futbolcuların alınmasından yanayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt