Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.680
- 18.210
- 2.228
mustafa Renktaşıma katılıyorum bencede dünya kupası beklenmeli orda yapacağı asist yada atacağı gol +2 milyon demekBelhanda için Dünya Kupasını bekleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mustafa Renktaşıma katılıyorum bencede dünya kupası beklenmeli orda yapacağı asist yada atacağı gol +2 milyon demekBelhanda için Dünya Kupasını bekleyelim
Bence alırlarsa kabul eder.Gayet de mücadeleci takım olur(Bamba'yı hiç canlı izlemedim)Planlama süper ama fatih hoca yüksek ihtimalle 10 numara ile oynamaz. +1 Orta saha alınır kanata monte edilir. Teixerira yerine gomise ek ikinci forvet gelir.Sırtı dönük indirmeleri çok iyi yapabilen, topu her şekilde dağıtabilen defansa yardımcı forvet.
Gomis yükü tek başına kaldıramaz.
-------Fernando------Badou------
-----------------------------------------8 numara şutör
Shaqiri---------------------9 numara---------
------------Gomis---------------------------
Asimetrik 4-1-4-1 oynayacağız. 2011-2012 sezonundaki gibi. örümcek ağlı sistem diye tabir edilir.
4 yıldır jack wilshere Türkiyeye getirmekteler 1 ve 3. yıllarda fenere geldi demek sıra bizde hayırlı olsunAspor uçuşa geçmiş bu geceyi fırsat bilip
Fatih Terim, Jack Wilshere'den Galatasaray için söz aldı
Terim'in Arsenal'la sözleşmesi bitecek olan Jack Wilshere ile temas kurduğu bildirildi.
Resmi karar açıklandı mı ?Sanirim tranfer isleri Ptesi itibariyle baslar. INSALLAH Cengiz+Albayrak+Terim ile
Bu arada sattigin kadar al cezasi da yok. Ne cezasi yedik la biz![]()
Eğer bu adam gelecekse, haftada en az 4-5 gün kelle paça çorbası içecek maddesi koyulmalı..Aspor uçuşa geçmiş bu geceyi fırsat bilip
Fatih Terim, Jack Wilshere'den Galatasaray için söz aldı
Terim'in Arsenal'la sözleşmesi bitecek olan Jack Wilshere ile temas kurduğu bildirildi.
Aslında çözü belli.Tüm kulüpler anlaşıp yerli oyuncular için sadece tl üzerinden anlaşmalı.Sadece GS-FB-BJK değil.Tüm kulüpler anlaşmalı.Dolar 4.80 Euro 5.60 seviyesini gördü ki bu seviyede kalmayacağını da adımız gibi iyi biliyoruz
Ekonomi bu durumdayken yapacağımız transferler bile etkilenecektir bundan. Ligdeki tüm gelirlerimiz Lira üzerinden hesaplanırken tüm futbolculara Euro üzerinden ödeme yapmamız hep belimizi bükecek
Bu neyle foto yaw..