Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk olarak Nagatomo ve Donk 'un takımda kalması için uğraşılır onları saymazsak

İlk transferlerimiz Emre Akbaba ve Forvet transferleri olur diye düşünüyorum. İnşallah forvet için İslam Slimani kiralanır

Ondan sonra Rodrigues-Belhanda-Maicon gibi adamların olası satışlarına göre planlama yapılır ...

naga olacak ama beklenenden pahalı olabilir
donk kalır tahminimce
emre akbaba konusunda forumun genelinin aksine ben belhandadan daha etkili olacağını düşünüyorum.
slimani bizden daha iyi(avrupalı bakış açısıyla) liglere gider.
belhanda umarım DK sonrası satılır.

İlk olarak Nagatomo ve Donk 'un takımda kalması için uğraşılır onları saymazsak

İlk transferlerimiz Emre Akbaba ve Forvet transferleri olur diye düşünüyorum. İnşallah forvet için İslam Slimani kiralanır

Ondan sonra Rodrigues-Belhanda-Maicon gibi adamların olası satışlarına göre planlama yapılır ...

rodun gitmesini hic istemiyorum.
hem öne katkisi var hem defansa yardim ediyor.
böyle oyuncucuyu bulmak cok zor olur.
bence fatih terim takimda kalmasi icin sonuna kadar zorlayacak !

Dd6VV_bUQAIOWNR

:d

Wilshere haberine inanan var mi

Iyi italyan/ingiliz futbolcular buraya gelmez

Wilshere süper oyuncu ama çok sık sakatlanıyor. Dün de yazmıştım. Ek olarak getirmek zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elmander katkısıyla İskandinav genç ve profesyonel bir oyuncu mutlaka almalıyız o proje hayata geçmeli ...Ayrıca Nagatomo'nun bonservisi alındıktan sonra Japonya da hazırlık maçı oynamak Uzak Doğu piyasasında iyice tanınmışlık sağlar bunu da değerlendirmeliyiz ...

Fernando
Wilshere Kralhanda

CL ekiplerinin çoğunda böyle bir orta saha yok diyebiliriz

Wilshere ha.

Gelir gelir bekleyin. İngilizler İspanya ya Almanya ya bile burun kıvırıyor Türkiye te koşa koşa gelir.

sent via GSC

Fernandinho
Toure
Wilshere

Bu isimlerden birisi CL önderliğinde Galatasarayımıza yakışır , Boğulacaksak büyük denizde boğulalım temel felsefemizdir

Fernandinho
Toure
Wilshere

Bu isimlerden birisi CL önderliğinde Galatasarayımıza yakışır , Boğulacaksak büyük denizde boğulalım temel felsefemizdir
Bir tane isim transfer şart aslan ayağa kalktıysa bunu göstermeli ...Maddi açıdan problem olmasa Pastore ,Balotelli tarzı marka bir isim alınmalı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt