Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciddi ciddi fernandinho'yu alacağımızı düşünenler var :asd:

transferden ziyade ilk amacımız elimizdeki çöplerden kurtulmak olmalı

diğer yandan da free agent kovalasak fena olmaz

Günaydınlar olsun Şanlı Galatasaray'ın Şerefli taraftarlarına

Ben de tam bunu soracaktım bir arkadaş yazmış sağolsun, Transfer dönemi 17 gün sonra açılacak (9 Haziran-31 Ağustos 2018)

Önce bu hafta sonu şu seçim olayı bir bitsin. UltrAslan'ın açıkladığı gibi Mustafa Cengiz kazansın.

2 hafta sonra 2 aydan fazla sürecek güzel bir transfer döneminin resmi açılışını yapacağız inşallah.

Dd3BX1iUQAAVY5l.jpg

Önce şu gidecekleri gönderelim (Eray, Koray, H.Balta, Latovlevici, Tarık, Selçuk, Yasin, Eren, Tolga, Carrasco daha adını sayamadığım bir sürü oyuncu)

Yani, Kadroda tutmamız gereken sadece 14 oyuncu kalıyor geriye. 12’si yabancı, 5’i Türk:

Muslera, Mariano, Linnes, Maicon, Serdar Aziz, Denayer, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Garry Rodrigues, Bafetimbi Gomis, Sinan Gümüş

Toplamda 23 kişilik bir takım olması gerekiyorsa 9 oyuncu alınacak demektir. Bu oyuncuların sadece 2’si yabancı olabilir zira 14 yabancı sınır var. Yani 2 yabancı, 7 Türk oyuncu alabiliriz.

Yabancı haklarımızdan biri forvet (Xerdan Shaqiri hem 10 numara hem kanat 3 bölgede oynayabiliyor sol ayaklı), diğeri ise orta saha (Kwadwo Asamoah hem kanat hem sol bek oynayabiliyor sol ayaklı) için kullanılmalı. Aslında sol ayaklı bir defans eksiğimiz daha var ama onun için 1 yabancı daha göndermemiz gerekiyor, Belhanda ya da Maicon gitmesi gereken yabancılardan ilk adaylar.

7 Türk oyuncunun da 2-3’ü alt yapıdan gelir, 1 tane genç ve yetenekli bir kaleci alınır, Emre Akbaba, Emre Mor, Deniz Türüç, Okay Yokuşlu, Kaan Ayhan gibi isimlerden de 3 tane alınır.

Sonuç olarak Shaqiri ve Asamoah gibi birkaç mevkide birden oynayabilecek 2 yabancı oyuncu almak yeterli gibi duruyor elindeki kadroyu koruyup oyuncu satmayacaksan. Diğer transferler ise Türk olur.

Kadromuzda Muslera,Mariano,Fernando,Feghouli,Gomis,Rodrigues,Belhanda,Maicon,Nagatomo ve Denayer gibi yildiz isimler var. Serdarda keza öyle

Nagatomo ve Denayerin yeniden kadroda olacağını düşünüyorum.

Kısacası o kadarda vasat bir kadroya sahip değiliz. Bu takım Dany ve Semihle çeyrek final oynadi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hazır wilshere almışken yanına da max meyeri alalım 2019 model okan-emre olsunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernandinho--Fernando--Wilshere
ortasahasi hayirli olsun o zaman.

Garry'i 15'e falan satmak gibi bir hata yapmazlar umarim, SL'de bos alan bulacagimizdan daha cok is yapabilir. En az 25 olmali, aksi takdirde takimda kalsin.

Cmtesi - Pazara karsi transfer isleri 3. Plandadir

wishere ve max meyeri ben de isterim ama zor görünüyor

Udinese, Tolga Cigerci ile görüşmeye başladı. (AMK)

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Garry 20m(Bize 15 gelecek)
Maicon 7m

Nagatomo 2m
Asamoah bedava
Wilshere bedava
J. Campbell bedava
Kjaer 1.5m kiralık
Trezeguet 5m
Emre Akbaba 4m

Alın yılan gibi takım

scout transferi istiyorum,sözleşmesi biten de dahil

adenbegro
paintisil
jonathan bamba

3ünden 2si gelmeli rodrigues gittiğinde.

ama bi yandan shakiri klasında biri de alınabilir,kanada olmasa bile 10 numaraya.deplasmanda falan fişi kolay cekmek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt