Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayeri Kel Pep bırakmayacaksa sol ayaklı bir stoper alalım sıkıntı yok

Kafalar yine piril piril burda haha

Fernandinho, Pepin 11'e ilk yazan adam de Bruynele beraber onu unutalim

Guarin 31 yasinda, onu da unutalim.

Care Papa Alioune Ndiaye

Aslinda emre Mora Yatirim yapacagimiza

Su herifi almak lazim

Baselde pesine düsmüs. Basel Bu isi çok Ama çok Iyi biliyor

antuda konusulyodu.origiyi biz alsak nasıl olur?10 milyon vardır de mi bonservisi?geçen attırdıgı bi golü görmüştüm,müthiş bi asistti.forvet için cok iyi alternatif,ilk 11e de yazılır

Bizim taraftar yüksekten uçuyor yine klasik onu alıyor bunu aliyor. Benim anlamadigim ne gerek var ?
Kadromuz zaten cok kaliteli. Nagatomo Denayer isini halledelim Donk ile uzatalim yeterli. En az ceyrek oynariz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim taraftar yüksekten uçuyor yine klasik onu alıyor bunu aliyor. Benim anlamadigim ne gerek var ?
Kadromuz zaten cok kaliteli. Nagatomo Denayer isini halledelim Donk ile uzatalim yeterli. En az ceyrek oynariz

puhahahaha hee tamam

maxresdefault.jpg

Ozan Korkut: Mevcut başkan ego yapmadı. Benim bu konuda hazırlığım yok. Kimde var dedi. Mete Ekiz kardeşimiz yapmıştı. Bizim hazırlamış olduğumuz 3 yıllık planı UEFA'ya sundular. Aldığımız duyuma göre hazırladığımız sunum örnek olarak başka kulüplere gösteriliyor.

bunlar seçilirse cok üzülmem

Fernando'nun Manchester City'den takım arkadaşı olan Fernandinho, Instagram hesabından Galatasaray'ı takip etmeye başladı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Simdi Fernandinho ya alsak, Fernando - Fernandingo asiri defans olmazmi? ikiside CDM cunku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt