Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigues'in sonraki satışından %20 pay kazanacak olan PAOK, Rodrigues'in transferindeki paydan vazgeçmek için Galatasaray'dan 4M€ istedi. (A Spor)

Insan nasil Kar dan degil de SATISTAN 20% verir

Joel Campbell bedava, hocanin sevdigi 9.5 numara tanimina uyan bir oyuncu burada yeniden form yakalayabilir.

Şunu Galatasaray hesabı yapsa efsane heyecan olurdu Beinsports en fazla klip yapmıştır

Klibi yayınlamışlardı yav heralde şampiyonlar ligi yayın haklarını aldık diyeceklerdir.

Fernando Muslera
Çağlar Şahin Akbaba

Maicon Roque
Serdar Aziz
Jason Denayer

Mariano Filho
Kwadwo Asamoah
Martin Linnes

Fernando Reges
Jack Wilshere
Youness Belhanda
Ryan Donk
Nuri Şahin

Sofiane Feghouli
Xherdan Shaqiri
Sinan Gümüş
Emre Mor

Bafetimbi Gomis
Joel Campbell
Eren Derdiyok

Şampiyonlar Ligine gidecek takımın kadrosu şu seviyede olmalı aslında ama sanmıyorum bu çapta bi kadro kuracağımızı

Bu çapı bulsan da kuramazsın. CL kadro kriterlerine uymuyor :( 23 oyuncu yazabiliyosun. Kurduğun kadroda Türkiye’de yetişmiş sadece Akbaba ve Aziz var.

Bu çapı bulsan da kuramazsın. CL kadro kriterlerine uymuyor :( 23 oyuncu yazabiliyosun. Kurduğun kadroda Türkiye’de yetişmiş sadece Akbaba ve Aziz var.
Niyeki 14 yabancı var sınıra dikkat ettim , ŞL kriterleri içinde altyapı oyuncularına yer verilebilir diye düşündüm, Bizim kadromuz bu olsa sanki Şampiyonlar Liginden men yiyeceğiz öyle bi demişsin ki

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor'un kurumsal futbol aklının Ilgaz Çınar'a emanet edildiğini açıkladı

Sözde adamın cezası 10 maça inmiş.Rezalet!Engin'in ne suçu vardı lan o zaman?

Ilgaz Çınar Tv de falan iyi konuşuyorda realde o işler o kadar basit yürümüyor bana göre,Önder Özende profesör gibi konuşuyordu teknik direktörlük macerasında batırmıştı Ilgaz Çınarın rolü farklı gerçi ama göründüğü gibi olmayabilir

Dd9r_WCVAAARwqd.jpg

Niyeki 14 yabancı var sınıra dikkat ettim , ŞL kriterleri içinde altyapı oyuncularına yer verilebilir diye düşündüm, Bizim kadromuz bu olsa sanki Şampiyonlar Liginden men yiyeceğiz öyle bi demişsin ki

Valla mevcut yerli kıtlığında kurduğun kadro muazzam olurda. Şl sınırları içinde maks 23 oyuncu kaydedebiliyorsun ve bunlardan 4’ü altyapından yetişmiş olmak zorunda diye biliyorum.

Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'nde bekleyen 'kadro' sıkıntısı | Goal.com

Arkadaşlar kural şu haberde net. Fernandinholar , genç yetenekler yazarken şu kurala da bakın.

Elinde şu kural için yazabileceğin altyapıdan yetişme tek isim Ozan olur CL listesine. Yurt içinden de Serdar Aziz. (gitmezse Eray)

Celil , Atacan vs yazmayın. Ligde oynamayan adamı 23 kişilik listeye mi yazıcaksın. Eren ve Sinan’ı da yazamıyorsun diye biliyorum.

Sonra hoca transferi bilmiyor diye ağlamasın bazı arkadaşlar. Yerli almak zorundasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt