Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.741
- 11.824
- 1.163
Jack Wilshere ve Emre Akbaba ikilisi orta sahadaki son tercihlerim Fernandinhoya gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem de o göbekle!ben arfaya sulansak ? nice galatasaray hazırlık maçında bizim topçuların içinden geçmesini hala unutamıyorum...
youtube yorumları ne kadar gerçeği yansıtır tartışılır ama biraz baktım adama bayılıyor arsenalliler , adam bırakıp gelmez bence...Wilshere haberleri zamanla olgunlaşmaya başladı.
Dün: Wilshere ayrılması halinde Galatasaray'ı düşünecekken
Bugün: Arsenalle devam etmeme kararı alıp Galatasaray'la görüşmeye başladı'ya döndü.
Galatasaray, Arsenal ile sözleşmesi sona eren Jack Wilshere ile görüşmelere başladı.
Galatasaray, Arsenal ile sözleşmesi sona eren Jack Wilshere ile görüşmelere başladı. ŞL'ye katılamayan ve 12 yıldır formasını giydiği Arsenal'le sözleşme yenilemek istemeyen Wilshere, yeni maceralara atılmak istiyor.
transfere mi baslayacanseçim 10da başlayacak ya kaçta biter?akşam 5 gibi belli olur mu
fit bir ben arfa alex mi ben arfa mı tartışmalarını başlatıcaktır...Hem de o göbekle!
Şampiyon Galatasaraylılar, 19:05’i bekleyin!
Demiş beinsports
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
seçim 10da başlayacak ya kaçta biter?akşam 5 gibi belli olur mu
Galatasaray, River Plate y Santos sondean a Felipe Mora para sacarlo de México (redgol) Galatasaray, River Plate y Santos sondean a Felipe Mora para sacarlo de México (redgol) Refugio Azul on Twitter
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
dün bu elemanı takip eden biri vardı twitterda oyuncu iç saha topçusu dedi deplasmanlarda silik dedi fatih hocanın alıcagını düşünmüyorum dediGalatasaray, River Plate y Santos sondean a Felipe Mora para sacarlo de México (redgol) Galatasaray, River Plate y Santos sondean a Felipe Mora para sacarlo de México (redgol) Refugio Azul on Twitter
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
youtube yorumları ne kadar gerçeği yansıtır tartışılır ama biraz baktım adama bayılıyor arsenalliler , adam bırakıp gelmez bence...