- 30 Mayıs 2017
- 3.449
- 615
- 713
Fatih Terim veya Şenol Güneş in teknik direktörü olduğu bir takımın yöneticisi olsaydım Ozan'a 2 m kadar verirdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiltere’de yedekte olupta gözden düşmüş çok iyi futbolcular var.
N’koudou
Amartey
Boufal
Ahmed Musa
Joel Campbell
Sissoko
Gabbiadini
Kaputska
Mangala
Zouma
Bence çok makul; Kasımpaşa içinde kârlı olur. Keşke böyle bir şey olsa reys.tolga,ahmet çalık ve eren deridyoku trezeget transferinde kullanalım
Kasimpasa icin nasil karli oluyor batus o maaslari nasil odeyeckler uyma şunaBence çok makul; Kasımpaşa içinde kârlı olur. Keşke böyle bir şey olsa reys.
tolga değilde eren derdiyok ve ahmet çalık anadolu kulupleri için bayağ iyi topçular...Bence çok makul; Kasımpaşa içinde kârlı olur. Keşke böyle bir şey olsa reys.
olur benceBence çok makul; Kasımpaşa içinde kârlı olur. Keşke böyle bir şey olsa reys.
En az çeyrek final yaparız bu adamlarlar. Bu adamlar alınmaz değil çünkü oynatılmıyorlar. Bi kaç tanesi de kiralanabilir.musa campbell mangala sissoko demir gibi oluruz be keşke ..
Amartey - Boufal - Ahmed Moussa kiralık olarak gerçekçi ve çok iyi öneriler bence özellikle kiralık olarak satın alma opsiyonlu . Yalnız Stoke düşmesine rağmen Zouma çok iyi bir sezon geçirdi takımın açık ara en iyisiydi . İmkansız görüyorum . Joel Campbell'ı bir iki senedir pek izlemedim doğrusu . N'koudou Marsilya'dayken fena değildi ama bizden ziyade düşmemeye oynayan Premier Lig takımına ya da orta sıralara oynayan daha çok uyar gibi zira iki senedir pek oynamadı . Sissoko 35 milyon euroya alınmış bir önceki sene ve gelebileceğini sanmam . Gabbiadini kesinlikle bize uymaz . Kaputska bir iki milli maçını izlemiştim çok beğendim ama klüp performansını pek bilmiyorum . Mangala çok yüksek yıllık ücret alıyor diye biliyorum . Genel olarak güzel öneriler ben bazılarını dediğim gibi son zamanlarda pek izlemedim lakin sen izleyip önermişsin eline sağlık dostumİngiltere’de yedekte olupta gözden düşmüş çok iyi futbolcular var.
N’koudou
Amartey
Boufal
Ahmed Musa
Joel Campbell
Sissoko
Gabbiadini
Kaputska
Mangala
Zouma
tolga ciğerci tam akhisar topçusu. Pres yapar işlerine yarar.5 milyon euro+endoğan adili(bonservisle)+sunday alimi(kiralık) karşılığında güzel olur trezeguet diğer gereksiz futbolcularıda akhisar'a gönderebiliriz avrupada oynayacakları için