Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet kanattan gelince orta açamıyor. Yerden attığı paslar da iyi değil.

Bu geliştirelmiyecek birşey değil. Üstüne durulursa düzelir çalışmayla. Çizgiye indi mi çoğu topu rastgele vuruyor içeri doğru genelde hep rakibe gidiyor top sonra.

Ara pas konusunda Belhanda dan net daha iyi hem de sağ bek olmasına rağmen.

sent via GSC
cezasahasında pek kimse de olmuyo ondan biraz da

Basının önümüzdeki günlerde yazacağı isimler:

Gervinho, Lavezzi (her dönem şaşmaz)

Linnes konusunda bile Belhanda'ya salliyor sen neymissin be :d

Belhanda’da sallanmayacak gibi değil yav. Taş olsa dayanmaz. Son maç kaptırdığı topta Selçuk’un şutu gol olsa şu an çok farklı şeyler konuşuluyor olabilirdik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

terim döneminde 96daki fener macı sonrası tugaya ne küfür etmişler lan,dayak atacaklarmıs nerdeyse.ne kadar salak bi taraftar varmıs o zaman bizde.adam 93te manchester united zaferi yasatanlarda baş aktör.2 sampiyonluk üst üste kazandırmıs.beyinsizler

Şampiyonlar ligi için en az iki tane tecrübeli ve kaliteli adam almamiz gerek Shakiri çok iyi olur farklı pozisyonlarda üst düzey oyunlar oynayabilir ...Herşeye rağmen Maicon'un sakarlıkları Serdar'in sakatlanma riskini dikkate alarak stoper bölgesine de takviye yapılmalı İskandinav liglerinden Elmander onaylı birkaç genç yeteneğe yatırım yapılmalı ve yerli kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalarla transfer dönemini kapatmaliyiz...

Gelecek sezon banko 11de yavas yavas kendini alistir istersen
Transfer döneminin son gününe kadar defolup gitmesine dair ümidim sönmeyecek.

Pek bir beklentim yok ama Dünya kupasında bir halta yararsa belki bizden daha gerizekalı bir kulüp kanıp alır bu apaçiyi.

Ümit fakirin ekmeğidir.

sent via GSC

Linnes’in en sevdiğim özelliği topla iyi gitmesi. Çok iyi hızlanıp topla dikine oynayabiliyor. Ayrıca ara pasları da çok iyi. Zaten iyi orta açabilseydi bizde alternatif olmazdı.

Belhanda’da sallanmayacak gibi değil yav. Taş olsa dayanmaz. Son maç kaptırdığı topta Selçuk’un şutu gol olsa şu an çok farklı şeyler konuşuluyor olabilirdik.

Dogrudur ama kendisine giydigi 10 numaradan ziyade takimi icin mucadele eden bir 8 numara olarak bakmak lazim. Eksik yonleri fazla top kaptiriyor ve gol atmayi dusunen bir oyuncu degil ama yine de bu sezon takima katki sagladi, akan oyunda ligin en az gol yiyen takim biziz + gecen sezon orta sahamizi ellerini kollarini sallayarak yuruyerek geciyorlardi, bu sezon ise cogu macta orta sahada ustunluk kurduk.

Transfer döneminin son gününe kadar defolup gitmesine dair ümidim sönmeyecek.

Pek bir beklentim yok ama Dünya kupasında bir halta yararsa belki bizden daha gerizekalı bir kulüp kanıp alır bu apaçiyi.

Ümit fakirin ekmeğidir.

sent via GSC

Bir insan sampiyon olmus takimin banko oyuncusundan bu kadar mi nefret eder yaw.

Yoksa bu nefretin arkasinda baska birsey mi var? Kalmasini istedigin oyuncunun yerine gelmesi ve ayni numarayi giymesi de bir neden olabilir mi?

Bu foruma mı has mı bilmiyorum ya da hayatın genel kaidesi böyledir ana göre veya döneme göre fikirler çok çabuk değişiyor. Emre Mor'da olduğu gibi. Emre Mor Dortmund'a transfer olduğunda en potansiyelli Türk olarak gösteriliyordu. Sonraki durağı Real ya da Barça'ydı. Çok büyük potansiyeli kaçırmıştık. Cengiz ve Hakan'ın yetenek olarak üstündeydi. Arda'yı da geçicekti. Cenk zaten Beşiktaş'ın abarttığı yedek forvetten öte değildi.

Şu sıralar Galatasaray ile anılıyor ve dikiş tutturamadı, alınmasın, disiplinsiz gibi gerekçelerle istenmiyor. Sahada Arda'lar, Gökhan'lar, Cenk'ler varken bu adamın yeteneğini sahada izleyerek yokları oynadıkları Milli takım maçlarını çabuk unutuyoruz. Fatih hocanın her türlü arıza ile başa çıkmışlığı varken Emre Mor'u disipline edemeyeceğini düşünmememiz gerek. Emre Mor büyük fırsat bence bu sene. Serdar Gürler'in, Diagne gibi isimlerin yıldızlaştığı ligimizde tutamazlar bu adamı. Yeteneği, sürati bu lige fazla bir isim.

Bana göre direk 11’e 1 stoper, 1 sol bek, 1 ön libero, 1 tane 10 veya 8 numara oynayabilen skorer bir orta saha, bir de Garry gidecekse kanat lazım. Gomis kalacaksa as forvete gerek yok ama bir tane alternatif de alınmalı. Yani 11’e 5, yedeğe 1 olmak üzere 6 takviye yapılmalı. Tabii bu CL’de başarı istiyorsak geçerli, yok iplemeyeceksek 1 stoper, 1’de orta saha ve sol bek yeter.

Bir insan sampiyon olmus takimin banko oyuncusundan bu kadar mi nefret eder yaw.

Yoksa bu nefretin arkasinda baska birsey mi var? Kalmasini istedigin oyuncunun yerine gelmesi ve ayni numarayi giymesi de bir neden olabilir mi?

Boş ve gereksiz imalarda bulunmana gerek yok.

Banko oyuncu olması benim için hiç birşey ifade etmiyor. Sevmiyorum beğenmiyorum yeterli bulmuyorum.

sent via GSC

Bana göre direk 11’e 1 stoper, 1 sol bek, 1 ön libero, 1 tane 10 veya 8 numara oynayabilen skorer bir orta saha, bir de Garry gidecekse kanat lazım. Gomis kalacaksa as forvete gerek yok ama bir tane alternatif de alınmalı. Yani 11’e 5, yedeğe 1 olmak üzere 6 takviye yapılmalı. Tabii bu CL’de başarı istiyorsak geçerli, yok iplemeyeceksek 1 stoper, 1’de orta saha ve sol bek yeter.

Sol bek de yazdım çünkü Nagatomo kiralıktı ve gitti sonuçta. Artık malımız değil. Aynisi Denayer için de geçerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt