Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor fırsat transferidir...Beklenen patlamayı yapmamış olması lehimize bir durum, mantıklı satın alma opsiyonu ile kesinlikle denenmesi gereken bir transferdir ...

Boş ve gereksiz imalarda bulunmana gerek yok.

Banko oyuncu olması benim için hiç birşey ifade etmiyor. Sevmiyorum beğenmiyorum yeterli bulmuyorum.

sent via GSC

fatihterim.gif

S.A Transfere susamis şampiyon Galatasaray taraftari

Serhat akin

Kocun 100 milyon ile gelecegini soylemis. Yumosundan

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ffp'ye göre başkan kulübe belli miktarı geçmemek kaydıyla (bütçenin yüzde 10'uydu sanırsam) kasa kolaylığı sağlayabilir.

yani bir kulübün 200 milyon euro bütçesi varsa başkan en fazla 20 milyon euro kasa kolaylığı yapabilir.
ayrıca, başkan olduktan sonra sahibi olduğu ya da şahsi ortaklığı, aile bağı olan şirketlerin sponsorluğu kabul edilmiyor. benzerini manchester city ve arsenal arasında kavga varan olayda görebilirsiniz.

GS sözlük

Ulan o değilde bu ligde 5+0+3 yabancı sınırı vardı ya la ? kadro kurmaya çalışıyorum işin içinden çıkamıyorum. Şuan olsa çöpler birbiri ile çarpışıyor Olurdu heralde ?

Muslera
Sabri.. Serdar..Ahmet..Hakan
Fernando..Selçuk
Sinan..Belhanda.. Garry
Gomis

Kulubede de yabancı yok olaya gel ?

Uzun süredir Fildişi Sahilli oyuncu göremiyoruz takımda. Yalnız Eboue'yi de boşuna almamışız. Her 3 sorudan 2 sine Eboue diyor adamlar :asd:

alper potuk için zehir ettiydiniz nöbeti 2013te :/ 2015te de nani ve van persie ile zehir ettiniz :/ bu sefer izin vermem.transferler güzel biz güzel şampiyon cimbom oley diyecegiz insallah

Ne yazik ki Celta hoca degisimiyle Emre Mor'u takimda tutar

Yeni gelen hocalari ariza 1 tip, Emre'ylen tutun cignerler

Belhanda'dan nefret edilmesinin sebebi de sacma,bu kadar kudurmaya gerek yok futbol bu

Egonuzu baska yerlerde tatmin edin

Emre Mor bu ligde ortalama her 2 maçta bir tek başına top taşıyıp boş kaleye gol attırabilecek yetenekte. Bruma'nın kaleye kadar 4-5 kişiyi geçip top getirdiği anların fazlasını izleriz. Fatih Terim büyük hedeflerim var aramızda seni de görmek istiyorum dese Celta Vigo'da kalmak istemez. Ama henüz 20 yaşında ve genelde Türkiye'ye bu yaşlarda gelmek istemiyor yerli oyuncular.

alper potuk için zehir ettiydiniz nöbeti 2013te :/ 2015te de nani ve van persie ile zehir ettiniz :/ bu sefer izin vermem.transferler güzel biz güzel şampiyon cimbom oley diyecegiz insallah

Aziz basgan bombalari patlatacak, bu gercekle yuzlessen iyi olur:
  • David Ospina / Tim Krul
  • Rafael (Lyon, sag bek)
  • Abdul Rahman Baba / Luke Shaw
  • Eder Militao / Simon Kjaer / Holger Badstuber / Yerry Mina
  • Ivan Marcano / Eliaquim Mangala / Thomas Vermaelen
  • Jack Wilshere / Milan Badelj / Yaya Toure
  • Hatem Ben Arfa / Emre Akbaba
  • Edin Visca / Ahmed Musa / Aleix Vidal / Denis Suarez / Jonathan Bamba
  • Mario Balotelli / Facundo Ferreyra / Mbokani / Abel Hernandez / AP Gignac / Paco Alcacer
Ospina
Rafael Kjaer Marcano Shaw
Josef Wilshere
Visca Ben Arfa Bamba
Ferreyra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt