Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda seneye bu takımda ilk 11 olacak isteyen sever isteyen sevmez kimse de zorla sevmesi gerekmiyor doğru olan budur lig başlayınca 4-3-3 oynayacağımız için kendi düşüncem Belhanda konusunda sıkıntı yok ona klasik bir 10 numara gibi bakanlar eleştirmeye devam edecektir mesela ben de belhandanın olumlu yanlarının yanında eleştirilecek yanlarının olduğunu söyleyebilirim şut konusunda zayıf, bazen defanstan topla çıkarken top kaybı yapınca kendi kalemizde tehlike yaratıyor ama olumlu yanlarına bakarsak daha ağır basıyor o yüzden de takıma katkı veren bir oyuncudur. Hocada Belhanda'nın performansının üstüne çıkacağına inanıyor ki Malatya maçından sonra sadece Belhanda özelinde konuştu hatta seneye oynayacağı sistemlerle uyumunu konuştu çünkü hoca bu tarz oyuncuları sever.

ffp'ye göre başkan kulübe belli miktarı geçmemek kaydıyla (bütçenin yüzde 10'uydu sanırsam) kasa kolaylığı sağlayabilir.

yani bir kulübün 200 milyon euro bütçesi varsa başkan en fazla 20 milyon euro kasa kolaylığı yapabilir.
ayrıca, başkan olduktan sonra sahibi olduğu ya da şahsi ortaklığı, aile bağı olan şirketlerin sponsorluğu kabul edilmiyor. benzerini manchester city ve arsenal arasında kavga varan olayda görebilirsiniz.

GS sözlük
Hmm iyiymis bu (sponsor meselesi) ama bizimkiler (Turkler) bulur onada bi cagre

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda seneye bu takımda ilk 11 olacak isteyen sever isteyen sevmez kimse de zorla sevmesi gerekmiyor doğru olan budur lig başlayınca 4-3-3 oynayacağımız için kendi düşüncem Belhanda konusunda sıkıntı yok ona klasik bir 10 numara gibi bakanlar eleştirmeye devam edecektir mesela ben de belhandanın olumlu yanlarının yanında eleştirilecek yanlarının olduğunu söyleyebilirim şut konusunda zayıf, bazen defanstan topla çıkarken top kaybı yapınca kendi kalemizde tehlike yaratıyor ama olumlu yanlarına bakarsak daha ağır basıyor o yüzden de takıma katkı veren bir oyuncudur. Hocada Belhanda'nın performansının üstüne çıkacağına inanıyor ki Malatya maçından sonra sadece Belhanda özelinde konuştu hatta seneye oynayacağı sistemlerle uyumunu konuştu çünkü hoca bu tarz oyuncuları sever.

Dogru bir tahlil gibi

-Emre Mor

-Chiellini

-Joe Allen

-Balotelli

Nokta atisi transferler olur,balotelli'yi imparator adam edebilir

Chiellini transferi zor ama imkansiz degil,juve ayni sezon 2 kaptanini birden kaybetmek istemez

Emre Mor,Ozan Tufan,Emre Akbaba üçü birden gelirse şaşırmam

Terim yerli sever

Pazaea kadar burasi kilit.
Cengiz Baskan olursa pztesi baslar sefer
Korkut olursa 1-2 hafta sonra
Fatinoglu olursa 1 Ay sonra
Dursun olursa icimizde patlar

Doğru mu yav bu sene Ingiltere de transfer dönemi diğer liglere göre 3 hafta daha önce sona eriyormuş.

Normalde 31 Ağustos da biten transfer dönemi Ingiltere de ligin ilk haftası oynanmadan önce yani 9 Ağustosta bitiyormuş.

Ingilizlerin uçuk uçuk fiyatlarından kurtulmuş oluruz boylece erkenden. Garry yi falan Ingiltere ye satacaksak bunu zamanında halletmek lazım.

sent via GSC

saçmalamayın bu takımda belhanda ve feghouliden önce gitmesi gerekenler var

Ülkemizde profesyonel liglerdeki yaz transfer dönemi 9 Haziran 2018 tarihinde başlayacak.

Hızlıca transferleri bitirip önümüze bakmamız lazım. Bizi bekleyen bir devler ligi var. Çok iyi 2-3 tane nokta atışı transfer ve yedek kulübesi güçlenirse keyifli bir sezon geçer.
Niye 9haziran hep 5haziran olurdu,lan burda da mi fenerin eli var yoksa secim 3haziran da malum toparlanma vs kaldi ki dunya kupasi var sonrasinda Tr ligine orda parlayan adamda alamazsin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

89. Sayfaya geldiğimize göre reisi anmadan geçmek olmaz :hat:

1jpgzG0cC4eg.jpg

Belhanda ne neoklasik, ne klasik ne de modern 10 numaradir.

Ne oyun kurma ne etkili sut ne asist ozelligi var. Burada savunmak icin millet abuk subuk gol oncesi 2. Veya 3. Pas gibi hikayeler yaratmaya basladi.

Birseye katiliyorum evet ne yazikki seneyede bu 10 numaramiz olacak.

Cunku buna 10 milyon bonservis ve 4 milyon maas odeyecek dunyada baska gerizekali yok !! :(

Tek maci alamamis modern(!) 10 numara !!!

Tabi yersen!!!

Çok önemli bir transfer dönemi yaşayacağımızı düşünüyorum bu sene. Bonservisi elinde, yeni atılımlar yapmak isteyen önemli oyuncu sayısı fazla gibi. Ve hedefler büyüdü takımda. 4-5 yıl lige ambargo koyacağımız hamlelerin olasılığı yüksek görünüyor.

Girişten farklı olarak günü 'yıldız' haberlerinden biriyle açalım.

Galatasaray'a Yaya Toure önerildi - Spor Haberleri

Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar. Yeni üye olarak katıldım aranıza. Bilinmelidir ki, baya uzun süredirde takip ediliyorsunuz tarafımdan. Buraya üye olabildiğim için, aranıza katılabildiğim için mutluyum.

Hemen ilk yazımı yazalım ozaman transfer hakkında. Kesinlikle Emre Akbaba’ya bonservis ücreti ödenmemelidir. Emre Çolak opsiyonu varken elimizde, bu paralar verilmemelidir. Emre’nin takımı küme düştü ve bir senelik sözleşmesi kaldı. Tabi Fatih Terim’le arası ne kadar iyi bilemiyoruz. Ancak şu bir gerçek ki, Twitter hesabından öğrendiğim kadarıyla, Terim’in gelmesine en az bizim kadar sevinmiş.

Ben illa Emre Çolak gelsin demiyorum. Ama ne olduğu belirsiz, 3 takımada ‘iş başvurusu’ yapan bir Akbaba’ya bu paralar verilmemeli. Hele ki 26 yaşına girecek, Anadolu’dan çıkamamış bir eleman için. (Fransa alt yapısını saymıyorum)

Yaya Toure mükemmel ötesi olur. Adam resmen king

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt