Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkan haberler olsun beklentiler olsun genel birkaç bişey karalamak istedim.

2019 sonunda büyük ihtimal ki gelecek yabancı kısıtlaması tekrar elimizi kolumuzu bağlayacak(ne zaman sampiyon olsak avrupaya gitsek zaten hep başımıza gelir) Fatih Hocada bunu adi kadar eminim yapacaklarini tahmin ediyodur bunun önüne geçmemiz için de birkaç Türk oyuncu kadromuza katmak istiyodur.
1)Emre Akbaba kuşkusuz ligde alinabilecek en iyi Türk orta saha oyuncusu bonservisi 4'u geçmediği sürece iyi transfer.
2)Emre Mor ne kadar dengesiz disiplinsiz bir topçu olsada Fatih Hocanin elinde 2 senede parlar 2 senelik kira + 7-8 opsiyonla alınmasi kimseyi üzmez bence.

Gelelim iste fernandinho yaya toure ndiaye shaqiri trezege chiellini isimlerine
Fernandinho gelmezzzz Pep 11 oynatti adami tüm sene boyunca nereye geliyo.

Yaya Toure gelir gelmesine ama sen verebilcen mi 5 milyon yıllık suan ki bu adam 35 yaşında tamam Atiba 33 unde bu ligde esti ama yaya toure atiba kadar hızlı dinamik değil topla iyi oynar uzun toplari arapaslari çok iyidir uzaktan iyi şutları vardir ama hem mali açıdan hem de yaş bazindan çok yanlış bi transfer yapmış oluruz.

Ndiaye gelmesini isterim tek bi ihtimal için gelir oda Cl de oynamak için ve FT etkisiyle gelir ama IPL den talipleri çok gelirmi gelmez mi belli olmaz.

Shaqiri FT çok isterse aldırır kim ne derse desin Bayerne gitmeden önce eğer araya onlar girmeseydi o zaman da biz almıştık. Son zamanlarda en çok üzüldüğüm transferlerden biriydi.
Cl avantaji elimizde var FT ikna kabiliyeti çok yüksek gelme ihtimali var bence ama klubu kiralık verir mi vermezse ne kadar bonservis ister önemli nokta bu.

Trezegeye gelirsek bu adamda bisey yapacak potansiyel var ki bunu ligde çok rahat gösterdi belki ilk sene bocalar ama 2. Sene Garry'i göz önüne getirin oda bu sene yardi geçti Treze biraz Q7yi andırıyor bana oyun tarzı olarak estetik çalimlar estetik goller olsun 5 milyona alacaksak ben bisey kaybedecegimizi düşünmüyorum en kötü aldığımız fiyat civarina satariz ama şöyle bisey daha var Cl'deyiz daha iyisi alınırsa yapcak bisey yok.

Chiellini Kompany falan bana hikayeden öteye geçmez bence arkadaşlar.

Bu arada bi arkadaşda yazmış ama adını unuttum Belhanda Feghouli Garry Maicon satılmaz as topcular demiş haklı bi yandan ama senin transfer yapabilmen için de oyuncu satman lazım (uefadan alinacak ceza sattığın kadar al olmasi muhtemel) ki bütçe oluşsun sende transfer yapabil yoksa durduk yere kimse sampiyon olmuş bi kadroyu alışmış bi kadroyu bi senede değiştirmez.

Daha önce hic böyle birsey oldu mu? Afrika nin Ruanda ülkesi Arsenal'a sponsor olmus :D

DeCVAXpXcAEw2yF.jpg

Ozan tufan yıllık 500 bin alacaksa gelsin iyi alternatif olur

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medipol Başakşehir, Arda Turan'a 250 bin euro para cezası verdi.

Öncelik genç, yetenekli Türk oyuncularda olmalı. Bazı oyuncuları kaptırmamalıyız.

Maliyetli yabancı futbolcular için yine, az da olsa, bir süren var.

Umut Bozok mesela. 21 yaşında. Belli ki potansiyeli var çocuğun. Hele ki Terim’in elinde canavara dönüşür.

Emre Mor. Satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamamız lazım. Terim’le birlikte ateş eder.

Çok istediğim bir yabancı oyuncu var. Olmaz biliyorum. Çoğunuzda burun kıvırır. Kendisiyle aynı takımda oynadık. Bizim buralarda büyüdü. Müthiş geliştirdi kendisini. Teklif yapsak düşünmeden gelir.

Heracles’in sağ açık oyuncusu Brandley Kuwas. 25 yaşında. Sol ayaklı. Top tekniği üst düzey. Hızlı, şutları 10 üzerinden 7. Pahalıda olmaz. €3.500.000’a bitet aslında. Keşke olsa.
bu elemanın adı bizimle cıkmış 1 ay önce brandley kuwasın

Yaya Tourenin yaşına kimse aldanmasın gelse orta sahaya rahatlık sağlar çağ atlatır. Biz özellikle deplasmanlarda frene basamıyoruz top yapamıyoruz işte bunların dünyadaki en iyi örneklerinden birinden bahsediyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder 32 yaşında gitsin diyenler şimdi 35 yaşında Yaya Toure gelsin diyor

Yahu gözünüzü seveyim Fatih Terim 'in oyun planında 35 yaşındaki merkez orta sahanın işi ne ?

Artık Toure 'nin ABD 'ye gitme yaşı geldi de geçiyor bile ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt