Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N'diaye için Arsenal demişler, orası için efsane olur bence de. Thomasson bizim için ideal bir oyuncu şu anlık.

---------Muslera---------
Mari--Maic---Aziz--Naga
Thomasson - Fernando
--------Belhanda-------
Fegu---Gomis---Shaqiri

En kötü bizi 3. yapıp AL'de Final oynayabilecek bir kadro.

shaqiri gelmezde 8 numaraya sağlam biri şart kadro eksiği o şuan.

maicon ve belhandaya teklif gelirse yerlerine transfer lazım 11 de ahım şahım değişiklik olmaz , olmamalı ama yedek kulübesi komple değişmeli.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Bennacer Belhanda
Feghouli Gomis Shaqiri

Linnes - Denayer - Donk - Selçuk - Emre.A - Sinan - Ahmed Musa - Eren

Realistik bir yeni sezon kadrosu

Ndiaye Arsenal ha???

Kral'i aldigimizda sallayanlar nerede!!!

47F337E100000578-5251269-image-m-2_1515520052832.jpg

gereksiz tapmalar boşuna futbolculara.sadece sneijder ve drogbayı arıyorum o kadar.2013 aklımda hala.eksik bişeyler var 2018de.bu yaz takıma lider oyuncu almak zorundayız.

şu bastienle, bennaceri alsak 10 sene orta saha aramayız.Mecazi tabii ki illa teklif alır giderler de çok iyi ikili olurdu gelecek için yani.

Ndiaye şöyle 30 40 milyona gitsede bizede düşse birşeyler

bişeyler eksik bişeyler.bi engin baytar bile yoktu takımda...

Ndiaye Arsenal ha???

Kral'i aldigimizda sallayanlar nerede!!!

47F337E100000578-5251269-image-m-2_1515520052832.jpg

Takımda en sevdiğim oyuncuydu yeni gelenlerden piyasa yaptı diye demiyorum seviyordum oyun tarzını.

belhanda içinde tam tersi mevcut bende satılırsa şöyle sağlam 1 paraya yada seneye çok daha farklı oynarsa seni tebrik ederim.

shaqiri yazanlar kafayi yemis.

karektersizin onde gideni, uzak dursun.

Takımda en sevdiğim oyuncuydu yeni gelenlerden piyasa yaptı diye demiyorum seviyordum oyun tarzını.

belhanda içinde tam tersi mevcut bende satılırsa şöyle sağlam 1 paraya yada seneye çok daha farklı oynarsa seni tebrik ederim.

Hocanin aciklamalarina bakarsak gelecek sezon 433 oynayacagiz. Fernando ve Belhanda'nin yanina oyunu iki yonlu oynayabilen bir maestro aldik mi tamamdir.

Ha Feghouli ve Belhanda'ya 5-8m arasi bir teklif gelirse ben ikisini de satarim. Yerlerine Bruma ve Garry gibi hizli bir kanat ve skorer bir 10 numara alirim. Bizim ki de biraz hayal tabi. Kimse bizim verdigimiz paralari bunlara vermez.

DThc9-lWsAUtoey.jpg

Emre Çolak niye istenmez mi demiştin?
Ne demek istediğini anlamadım. Madem alıntı yaptın, soruma cevabın olmalı. Çolak' dan daha kaliteli ve uygun maliyetli 'Homegrown' oyuncu önerini paylaşır mısın lütfen?...

Zamanında kendisini en çok eleştirenlerden biri olarak söylüyorum bunları. En büyük handikapı olan fiziksel zaafiyetini oldukça düzeltti La Liga' da. Bu sezon ise hem takımı çok kötüydü, hem TD le uyuşamadı. Sonuçta Terim' in elinden geçmiş bir futbolcu, isterse aldırır, istemezse de konu açılmadan kapanır gider...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt