Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne dunya yildizi yaw takim 28+ oyuncu dolu, yetenekli ve gelecek vaad eden genc oyunculara yonelmeliyiz, hala dunya yildizi diyorsunuz.

Geçen sene Gomis,Maicon,Belhanda dransferleri Haziranın başında ayyuka çıkmıştı bu senede öyle olsa keşke

Reis toure 1 yıllığına imza atsa fatih hocada itiraz etmez eminim ama adam 3 yıllık imzadan aşağı istemez gelince de bişey değişmiyo zaten içinden geçer ligin diyoruz ama gelende buraya ayak uyduruyor zaten
1+1 ya da 2+1 olur bence

kalir ama bunlarin süperstar dedikleri Toure'dir. He

Fernando
Ndiaye Toure

yaparsak dehset olur
Hem Lig hem CL'de mücadele edeceğimizi düşününce ben pek olumlu bakamıyorum Toure transferine ya. Hayırlısı artık. Ndiaye geri gelse keşke..

Aldım duyumlara göre Shaqiri nın menajeri (abisi) İstanbul dan ayrılmış.

Tottenham ile rekabet deyiz.
Hayırlısı

bence süpriz ayrılıklar ve gelenler olur cünkü daha fatih hoca kendi takımını kurucak :)

Yaya Toure tank gibi olmuştu son. Acayip ağır. Ama burada iş yapar bence, bilemiyorum. 2’deyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aldım duyumlara göre Shaqiri nın menajeri (abisi) İstanbul dan ayrılmış.

Tottenham ile rekabet deyiz.
Hayırlısı
Ölü rekabet bence bu. İsterseler alırlar direk bizim sunacağımız koşullar daha iyi olamaz ki :confused:

O Braga'da ki elamanda çok iyi. Mükemmel transfer ama bence önce Seri'yi satacaklar.

Yani şansımızın az olduğunu biliyorum ama şöyle bizimle ilgili bir kaç haber falan çıksa güzel olurdu en azından ilgilendik derdim :)
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Fransa 2. liginde oynarken bizim scout ekibi keşfetmiş kendisini ama aynı dönemde Cyprien yerine Donk 'u tercih etmiş bizim yönetim

Futbol Toure'yi bıraktı.

Geçen sene Gomis,Maicon,Belhanda dransferleri Haziranın başında ayyuka çıkmıştı bu senede öyle olsa keşke

Zor, çok zor. Bence çoğu transfer bitime yakın olmadan piyasaya çıkmaz. Bu yönetim ve hoca basına haber uçuran tarzdan değil. Dursun tüm haberleri paralı kalemleri Nevzat’a sızdırıyordu. İçeriden ötenlerde vardı. Ama geçti artık o devir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt