Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bol keseden herkesle vedalaşıyorsunuz, ŞL'de averaj takımı olduğumuz sezonu çok mu özlediniz yoksa avrupa'daki tüm yıldız oyuncuların makul ücretle türkiye'ye gelmek için sırada beklediğini falan mı sanıyorsunuz

sakatlıktan döndüğü gibi oynamaya devam edeceğini düşünüyorum gelecek sezon boyu , fikir çatışmalarında alıntı yapalım lütfen

GSC App

Cl geliri turnuvadaki galibiyet beraberlik tur atlama primleri dışında market-pool ve gruplara katılım parasından oluşuyor. CL'den gelecek garanti gelir; katılım payı (15 milyon Euro) ve market-pool (şu anda belli değil ancak 16-17 milyon Euro civarında olur büyük ihtimal). Fenerbahçe elemeleri geçer ve gruplara kalırsa, bölünen para yalnızca market-pool geliri olur. geçen yıl yayın havuzunun %55'i Bjk, %45'i Fbdeydi. Ayni yayın havuzu oranında, 16-17 milyonluk market-pool gelirinin Fenerbahçe'nin gruplara kalışıyla bölünmesi durumunda, kaybımız 7 milyon Euro civarında olur. CL gruplarında 4 Türk takımı da yer alsa hepsi aynı katılım ücretini alır. Yani, piyasadaki "fb elenirse iki kat fazla para alırız" iddiaları yalandan ibaret.

Özet: Fb elenirse, asgari kazancımız 32~ milyon Euro
Fb gruplara kalırsa, asgari kazancımız 25~ milyon euro

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru olan bu mesajda.

Loca gelirleri temkinli galiba bu arada gerçekten. Kombine gelirleri temkinli mi bilmiyorum. Kombine her sene yenileniyor ayrıca. loca 3 senelik kiralanıyor du en son yanlışım yoksa. 20 tane loca boşta bu arada halen ki bunlar da şimdi satılır.

Borçlara gidiyorsa sorun değil bence.

3 kalite transfer => Acerbi 'yi alıp Andre Gomes ve Slimani 'nin kiralanmasına fitim ben. Bundan sonrası maliyetsiz 1-2 yerli transferi olsa da çok koymaz bana...

Muslera
Mariano-Serdar-Acerbi-Nagatomo
Fernando
A.Gomes-Belhanda
Feghouli-Gomis-G.Rodrigues

Ahmed Musa-Welbeck-Shaqiri

Gürler-Gomis-Emre Mor

ileri 3lü rotasyonumuz böyle olmalı aslında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray, Emre Mor’un menajeriyle Florya’da el sıkıştı. Yönetim bonservis ödemeden bu transferi bitirmek istiyor. (AMK Spor)

TRT Spor muhabiri Volkan Kılıç: Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan bazı isimler;

* Emre Akbaba
* Emre Mor
* Shaqiri
* Yaya Toure
* Serdar Gürler
* Ahmet Musa
* Welbeck
* Bernat

Bu adı geçen isimlerden hangi 2'si sizce takımımız da olmalı?

lan bu forumda benzemaya b.k atti bizim proflar. bu birsey degil

Onu gec Di Maria yi bize yazmislardi burada begenmeyenler yetersiz bulanlar vardi. Ayni yaz dönemi Di Maria 65 Milyona Manchester'a gitti :asd::asd:

Bazen neyin kafasini yasiyorlar insanlar anlam veremiyorum. Böyle adamlari alma ihtimalin zaten hayli düsük, bir de begenilmiyorlar.

Edit: Pardon 65 demisim ama 75 Milyona gitmisti.

emre mor ve menajeri ile anlaşıldı denilyo.2 yıl kiralayalım.bonservisi de 8 milyon avro olsun.2022ye kadar sözleşmesi var.

G.Saray'da sözleşme yenilenmesi beklenmeyen 8 oyuncunun serbest kalmasıyla maaş bütçesi 5.75 Milyon € azaldı.

Eray İşçan
Carrasso
Umut Gündoğan
Koray Günter
Latovlevici
Endoğan Adili
Hakan Balta
Yasin Öztekin

(Hesaplama Euro cinsinden) Red Report on Twitter

Onu gec Di Maria yi bize yazmislardi burada begenmeyenler yetersiz bulanlar vardi. Ayni yaz dönemi Di Maria 65 Milyona Manchester'a gitti :asd::asd:

Bazen neyin kafasini yasiyorlar insanlar anlam veremiyorum. Böyle adamlari alma ihtimalin zaten hayli düsük, bir de begenilmiyorlar.
bi tek draxleri alacagımız zaman ,onu begeniyolardı.cok istiyolardı

Emre Mor transferi olursa gerçekten efsane olur bu ligde Serdar Gürler-Volkan Şen filan neler yaptı Emre Mor tutarsa ligi sallar

Fatih Terim 'in kanatları altında olsun kredisi çok fazla olur ne medya ne taraftara yedirtmez Emre Mor 'u hoca ...

TRT Spor muhabiri Volkan Kılıç: Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan bazı isimler;

* Emre Akbaba
* Emre Mor
* Shaqiri
* Yaya Toure
* Serdar Gürler
* Ahmet Musa
* Welbeck
* Bernat

Bu adı geçen isimlerden hangi 2'si sizce takımımız da olmalı?
Toure
Shaqiri
Wellback
Bernat
Mor

Başkanımmmmm; çıkart da gölgesinde piknik yapalım

14015-mustafa-cengiz-galatasaray-in-uefa-dan-ceza-alacagina-ihtimal-vermiyorum-5aa90cc6154ac.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt