Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu forum şuan niye bu kadar agresif? Yarın bir bakmışsın Donk,Maicon,Belhanda,Feghouli,Garry vs. bu isimlerden bazıları gitmiş ve yabancı kontenjanın da boşluk ortaya çıkmış, bilemezsin ki. Biz bilmiyor muyuz takımda kimlerin olup olmadığını, kaç yaşında, hangi uyrukta olduklarını. Niye bu kadar agresif şu saatler de forum çözemedim. Ben Bamba'yı önerdim diye Mustafa Cengiz yarın gidip imza mı attıracak bu herife, az sakin olsanıza. 1 hafta önce şampiyon olmuşuz, sakin

Bamba cok iyi olur, ona bir sey demiyorum ki.

Yerli yedek santrafor ihtiyaci dogacak Eren gidince, Mugdat ideal olur cunku dusuk maliyetine oranla gayet iyi katki verir.

Umut Bozok gelirmi acaba

En mantıklı yerli transferleri olur kanımca. Kişilik olarakta gayet profesyonel ancak Ligue 1'de aynı takım da 1 sene daha kalacak sanırım. Kariyeri açısından bayağı mantıklı düşünüyor adam bir röportajını izlemiştim. Acele etmiyor pek. Marsilya başkanıydı sanırım Aulas, çok beğeniyormuş kendisini. Keşke alsak

Bamba cok iyi olur, ona bir sey demiyorum ki.

Yerli yedek santrafor ihtiyaci dogacak Eren gidince, Mugdat ideal olur cunku dusuk maliyetine oranla gayet iyi katki verir.
Gelsin Muğdat uygun ücrete sıkıntı yok , hocamız Fatih Terim olduğu sürece alınan her isme saygı duyarım ben.

En mantıklı yerli transferleri olur kanımca. Kişilik olarakta gayet profesyonel ancak Ligue 1'de aynı takım da 1 sene daha kalacak sanırım. Kariyeri açısından bayağı mantıklı düşünüyor adam bir röportajını izlemiştim. Acele etmiyor pek. Marsilya başkanıydı sanırım Aulas, çok beğeniyormuş kendisini. Keşke alsak

Umut Bozok mesela gercekci degil, cunku hem bonservisi fazla, hem de alinca bol bol dakika vermek gerekecek.

Biz ne yazik ki bu cocuga para da, dakika da verecek durumda degiliz. Gomis var, FFP tepemizde.

The Observer gazetesi 2018-2019 Şampiyonlar Ligi grupları hakkında bir haber yapmış.

''Fatih Terim döndü ve Beşiktaş'ın üst üste 3. kez şampiyonluk hayallerini bitirdi. Ama eğer Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak istiyorsa kadrosunu ciddi şekilde takviye etmeli''

DeNp0b_WAAIW5DJ.jpg

La Voz de Galicia

Emre Mor'un temsilcisi Bektaş Demirtaş, Galatasaraylı yetkililerle İstanbul'da buluştu. Emre Mor'un da Fatih Terim'le beraber çalışmak istemesi G.Saray adına transferi kolaylaştırıcı bir etken olabilir.

DeNkvsUXcAIfVtb.jpg

Spor yorumcusu Ilgaz Çınar, yeni dönemde Bursaspor'un futbol yapılanmasında görev alacak.

Umut Bozok mesela gercekci degil, cunku hem bonservisi fazla, hem de alinca bol bol dakika vermek gerekecek.

Biz ne yazik ki bu cocuga para da, dakika da verecek durumda degiliz. Gomis var, FFP tepemizde.

Şampiyonluk, CL gelirleri falan iyi bir yatırım olabilir Umut. Zorlamak lazım

O Jogo |

Fransız basını Shoyo Nakajima ile PSG, Dortmund, Galatasaray, Shaktar, Porto ve Sporting’in ilgilendiğini yazmış.

DeNipViX4AIZEtE.jpg

El Watan |

Feghouli, Cezayir Futbol Federasyonuna veryansın etti! Son maçta Milli Takım’dan affını isteyen Feghouli; “4-5 aydır sakat sakat oynadım, takımımı şampiyonluk yolunda yalnız bırakmamak adına ameliyat olmadım. Artık ameliyat olmam lazım” Feghouli aşil tendonundan sakat.

DeNh9sUXcAAU9d8.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt