Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s.a.

dursun-ozbek-3457_16_9_1527351704-880x495.jpg

Trabzonspor ile Galatasaray arasında Kucka / Eren Derdiyok takası gündemde. (Aykut İnce)

11'e degilde ilk once coplerden vedaslak lazim.

O haloldumu once yedek kulubesine guclerdirmek lazim

- Gokhan degirmenci
- Mugdat Celik
- Emre Akbaba
- Omer Bayram

gibi isimler alinmali ki yedekler guclu olsun, en azindan Bejeke nin kadrosu gibi derinlik lazim.

Iddaa ediyorum ve cok net soyluyorum, Terimin eline Besiktasin kadrosuna verin, adam 3-4 sene uste uste sampiyon olurdu.

Sözleşmesi sona erecek olan Ryan Donk ile yola devam edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen Yuto Nagatomo'nun da kadroda tutulması bekleniyor. (beIN SPORTS)

hic beklemiyordum

Ahmed Musa bizim için çok doğru bir profil. Umarım opsiyonlu bir şekilde kiralarız. Başarılı olacağına neredeyse eminim.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Saint Etienne’de forma giyen 22 yaşındaki Jonathan Bamba’nın transfer edilmesini yönetimden istedi.

Bamba bu sezon

Maç: 34
Gol: 7
Asist: 10 Fanatik on Twitter
Bu bizim bamba mı

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

ekşide ve twitterda gecenlerde Galatasaray sampiyonlugu coskusuz geçti diyen sıgırlar olmus,hatta ekşide baslık acmıslar galiba bu konuda.ordan da kendilerine pay cıkarıyolar...işte bjk teknelerle falan geldi ya stada gecen sezon ....

sampiyon oldugumuz an yasadıgım cosku büyüktü.cok güzeldi.kutlamalarda da abartmadık ama seneye daha güzel yapacagız,inşallah sampiyon olalım da.tabi görmemişler şampiyon olunca ölesiye abartıyo,normal kutlama nasıl olur bilmezler...

Biri de cikip "bjk gibi gormemisin oglu ile 2 senede bir dogal sampiyonun coskusu bir olmaz , normaldir" diyememis mi?

Kalidou Koulibaly: "Değerimin 120M€ olduğunu söylüyorlar, buna gülüyorum. Gülmemin sebebi, Senegalli bir insanın 120M€ edebiliyor olması" Sporx Ekstra on Twitter

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt