Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo alınmazsa Johan Mojica düşünülebilir. Kolombiya karteli şov yapacaktır; ortaları, tekniği ve boyuna karşın ağır kalmamasiyla sizleri mest edecektir.

DabFjf2XUAEj2zj

Kante 2 olur mu? :d

Bundan 2 hafta önce imparator koyduktan sonra ortadan kaybolan ser ocaklari tekrar dönmüs

Nasil koydu Imparator Fatih Terim

Sen ne diyorsun bu hususta

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Fernando'nun yedegi olarak ya Donk'u tercih edecegiz ya da Azubuike'yi alacagiz, max 2m bonservis ve 1m maasi kabul ediyorsa Azubuike'yi tercih ederim. Donk tecrubeli oyuncu olsa da genc oyunculari takimda bulundurmak her zaman iyidir. + takimin yas ortalamasi yuksek. Hem rotasyonda oynar, hem kendini gelistirir, yeri gelir banko oynar.

Mesala Fransa'nin Lens veya Le Havre takimindan gelse transferine karsi cikanlar birden "oowww genc yetenek gelsin" diyecekler eminim.

Yine ft transfer döneminde cöpleri doldurucak gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Azubuike Ndiaye'den daha defansif ama çok daha tekniğidir benzer özellikleri var hız, dripling fakat Ndiaye'den ayıran özelliğiyse pas tekniği eğer ki ucuza olacaksa hayır denemeyecek bir oyuncudur genel olarak sezon boyunca dikkat çeken oyuncuların başında geliyor zaten Malatyaspor'un pas kalitesi ve defansif olarak güçlü kalmaların da başlıca rol oynuyordu. Tabi benim hala düşüncem eğer ki ülkeden 8 numara alınacaksa öncelik Emre Akbaba olmalıdır.

Barcelona yönetimi Andre Gomes'e gelen teklifler sonrasında 40 milyon euro bonservis bedeli belirledi. (El Mundo Deportivo)

Welbeck ya da Wilshere gibi adamlarla ilgili değişik yorumlar yapılıyor. Ben bu seviyede bir adamın sağ bacağını alsak havada dururum şahidim olursunuz. Bence siz de durun.

İlgilendiğimiz isimler hakkında kolay kolay olumsuz konuşmam ama Azubuike'nin Ndiaye olacağına pek inanmıyorum. Yeterince maçını izlediğimi düşünüyorum. Badou'yu da gelmeden Osmanlı'da izlemiştim. Badou Osmanlı'da orta sahasının ofansif anlamda en iyisiydi. Avrupa maçlarında da kendisini gösterdi ve etkileyiciydi. Azubuike defansif, düz oyuncu olarak gözüktü gözüme. Risk almaz, basit oynar, top kapma özelliği öne çıkan özelliği. Gerek yok diye düşünüyorum. Donk'un bile gelmeden önce bu sene gösterdiği özelliklerini ortaya çıkaran oyun yapısı vardı. Azubuike defansif bir oyuncu ve Fernando-Donk varken gereksiz transfer olacağını düşünüyorum.

Cuzi miktarda alıp kiralanması makul olabilir. Galatasaray seviyesinde olacağından oldukça şüpheliyim.

Trabzon 'dan isteyeceğim 3 isim Yusuf-Okay-Abdülkadir

Mesela Eren+4 mil. € verip Okay 'ı alalım
3milyon liralık herife oyuncu +4 milyon euro vermekte enteresan yani. Okay bize uygun bir isim değil ayrıca, yapamaz ağır gelir sonra boşa giden paralar.
Gerek yok o paralara biraz daha katıp gavur bakmalı. Türk oyuncular başka yerlere altenatif olarak bakılır

Alacağımız en fazla 3 yabancı onlada Azubike falan almayız heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando ve Donk varken 1 tane daga defansif orta saha almanin anlami yok zaten.

''Şampiyon olduk, paralar akacak, Dünya yıldızları yağacak vs vs'' gibi bir durumumuz yok kulüp olarak maalesef. Acı olsa da önce bu durumu kabullenmek gerekiyor... Eğer şampiyonluk kaybedilseydi, mevcut kadrodan para edecek/teklif gelecek her futbolcu, maaş yükünden kurtulmak için bile olsa satılacaktı muhtemelen...

Şampiyonluğun (Çok şükür) gelmiş olması sadece kulübe bir nebze nefes alma imkanı vermiş oldu, o kadar...

Demem o ki hele ciddi bedelle futbolcu satışı olmadan öyle hem genç hem yıldız statüsüne sahip futbolcular beklemeyin, hayal kırıklığı kaçınılmaz olur. Zaten öyle bir gruba düşebiliriz ki Terim ağzıyla kuş tutsa bile varlık gösteremeyebiliriz...

Zaten yaşlı olan takıma ''Dünya yıldızı'' diye 35 yaşında adamların alınması en büyük ihanet olur. UCL de gruptan çıkıp, baba kulüplerden birine çarpılmak yerine lig şampiyonluğunu her türlü tercih ederim şahsen.

''Ya herru, ya merru!'' demenin değil toparlanmanın zamanıdır, önümüzdeki birkaç yıl; kuyruğu doğrultalım hele bir!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt