Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor Celta için problem oldu bırakmazlarsa sorun çıkaracak 1 yıllık opsiyonlu kiralık olacak gibi artık....Yasin yerine süper ikame...Garry giderse de Trezeguet alınır

Bambaya olumlu not verdim
Dembele gibi olmaz umarım sonu

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Sinan'ı forvet yapsaydık

Garry-Trezeguet-Emre-Feghouli gibi bir efsane rotasyon oluşturabilirdik

Bi adı bizimle geçen oyunculara bakıyorum bir de "küçülmeye gidecez" diyen bjk ile adı geçen oyunculara bakıyorum ters geliyor. Bi gariplik var bu işte ben çözemedim.

Takımda hep bir Dembele ve Sissoko isminde futbolcularımız olsun isterdim. Çok klas oluyorlar.

Emre Mor cok büyük bir yetenek ama topu inanilmaz fazla ayaginda tutup genellikte sonunu getiremiyor, galatasaraya faydali olurmu? hemi de cok ama bize maliyeti cok önemli. kiralik satin alma opsiyona hayir denilmez ama direkt 10+ milyon euro vermek cok riskli , ne dortmund ne celta da tutunabildi ve buda belliki sorunlu bir futbolcu oldunu gösterdi, fatih terim emreyi adam eder demeyin , sonucta alismis kudurmusdan beterdir, emre mor kendi yeteneklerine ihanet eden bir yapida takim oyununu sevmiyor veya beceremiyor bunu üstünden atmis olsa messinin bir tik kötüsü olabilirdi

Celta, Emre Mor'a ciddi yatırım yaptı. Elden çıkaracaklarsa da transfer döneminin başında cüzi bir miktara kiralık olarak elden çıkaracaklarını sanmıyorum.

Transfer dönemi boyunca satmaya çalışırlar , satamazlarsa sonlara doğru kiralamayı düşünürler gibi geliyor. Kaldı ki yanlış hatırlamıyorsam Celta teknik direktörü değiştirdi. Yeni gelen antrenör oyuncuyu kampta görmek isteyebilir.

aboubakarkamara0311a.jpg

krali alalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt