Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.989
- 10.809
- 2.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tercih meselesi olabilir. Bilmiyorum ama açıkçası. City yi pek yakından takip ettiğim söyleyemem. Forumda çakma City taraftarları mevcuttur belkibu sezon 17 maça çıkmış. Sakat mıydı yoksa tercih mi edilmedi
@Emrah Yıldırım cakma city taraftaridirTercih meselesi olabilir. Bilmiyorum ama açıkçası. City yi pek yakından takip ettiğim söyleyemem. Forumda çakma City taraftarları mevcuttur belki![]()
akhisar süper kupa maçının başlamasında topa dokunması yeterli olacaktırGüzel bir jübile ile gönderelim kendisini. Ağuştos ayında TT Arena'da büyük bir takımla hazırlık maçı olabilir mesela.
Tercih meselesi olabilir. Bilmiyorum ama açıkçası. City yi pek yakından takip ettiğim söyleyemem. Forumda çakma City taraftarları mevcuttur belki![]()
OSM tecrübelerime dayanarak söylebilirim ki tercih edilmedi.@Emrah Yıldırım nedir meselenin aslı, tercih mi edilmedi
Çok sağlam stoper almamız lazım bakalım yeni efsanemiz kim olacak.
Çok sağlam stoper almamız lazım bakalım yeni efsanemiz kim olacak.
Yok artık Ali SamiBaşkan Luka Modric'i buraya getirirse Tr de bütün kupalara ambargo koyarız
Seni çarpam mıAdmının bırı rutbe sistemıyle oynuyor arkadaslar dıkkat edın cezalı uye yapmasın yanlıslıkla