Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, West Ham'ın da yakından ilgilendiği Samuel Bastien için yarış halinde. Chievo, sözleşmesi seneye bitecek olan oyuncusunu satabilir. Napoli ve Everton'un da ilgilendiği oyuncu için Galatasaray ve Napoli'nin Ş.Ligi avantajı var. [Read West-Ham]

Galatasaray join Everton and West Ham in race to sign Belgian star

fatih hocanın istediği oyuncu bu işte,diğerleri yalan.devre arası da istedik bastieni,almalıyız.kapacaklar yoksa

Onyekuru Everton'in topcusu degil mi yaw

Bu arada Liverpool Fabinho'dan sonra Fekir ile Lemar'i bitiriyormus

Kaleye de Oblak veya Alisson dusunuluyormus

DeWMRyLXkAAoSXi.jpg
sanırım 15 yasındaki mustafa kapının bile fiziği atalaydan daha iyi.mustafa agustosta 16 olacak.öncelikle mustafa kapı,fırat güllü,yunus akgün ve ali yavuz kol hakediyo a takımı.bozana,mustafa fettahogluna daha var..solbek olarakta süleyman luş,batuhan tekin,halil ibrahim kaya (solbek-sağbek-sagacık)

Ozan ve Mustafa çok yakışıklı çocuklar reklam yüzümüz olurlar ilerde beckham gibi.

E.Akbabayi Neden halen Avrupalilar istemedi acaba.

En Son Everton ve Sevilla dedikodulari vardi Ama avrupalilar bir futbolcuda potansiyal gördügü halde 1-2 demeden 17-20 yaslari arasi üzerine çökerler (Cengiz, Caglar)

mugdat gelmedimi hala? yeni sezon formama adini yazdirmak icin bekliyorum

Arkadaşlar Ozan Kabak CL club trained falan B sınıfı diyoruz ama istenildiği takdirde A olarak bildirebiliyorsunuz.

O B sınıfı sayılma meselesi kadro genişliğin çok olduğunda böyle genç oyuncuları oynatmak için B listesinden kaydedebiliyorsunuz.

Yani Ozan ve benzerleri B kadrosunda oynayabiliyor diye A'ya kaydedemezsin demiyorlar sana diye biliyorum.

Muslera-Serkan Kırıntılı-Altyapıdan kaleci
Mariano-Linnes
Nagatomo-Alternatif yerli sol bek(Ömer Bayram,Sakıb Aytaç,Uğur Çiftçi,Umut Meraş)
Maicon-Ahmet-Ozan Kabak
Serdar-Denayer
Fernando-Donk-Celil
Bastien-Soner-Selçuk
Belhanda-Emre Akbaba-Atalay
Garry-Emre Mor-Recep Gül
Feghouli-Sinan-Serdar Gürler
Gomis-Niasse-Ahmet Sivri

böyle baktığımızda 14 yabancı oluyor zaten,10 tane yabancı alan arkadaşlar uçmasın
Garry giderse Trezeguet gelir....transfer olarak koyduğum isimleri sembol olarak düşünün başkaları da gelebilir ama yerli ağırlıklı hamleler olacak

''Kalıpları değiştiriyoruz. Ben bilmiyor muyum toz pembe bir rüya çizmeyi. Ben bilmiyor muyum oradan bu gelecek, şuradan bu gelecek her sene Avrupa’da şöyle olacağız, böyle olacağız demeyi. Zaten bu tutulmayan vaatlerle günü kurtarma yaklaşımı Fenerbahçe’yi bu noktaya getirdi. Fenerbahçe’nin bir an evvel acil problemlerini, yapısal sıkıntılarını, mali sorunlarını gidermesi lazım. Ben geldim, milyonlarca insana umut oldum. Bu sene şampiyon olacağım diye irrasyonel, gerçekçi olmayan işler yapamam. Ben ve arkadaşlarım geleceği planlamak istiyoruz. Geleceğin tohumlarını atmak istiyoruz, kalıcı başarılar istiyoruz. Sürdürülebilir başarılar istiyoruz. Bunu yaparken de sağlıklı bir mali tablo istiyoruz. Ama bunları yaparken de rasyonel, kontrollü, gerçekçi davranacağım derken sanmayın ki seneye şampiyonluğu oynayacak bir kadro kurmak istemiyoruz. Ama biz istiyoruz ki yetenek keşfedelim. Yetenekleri yıldız yapalım. Yıldızlığı sona ermiş oyuncuları buraya getirip son durak kontratları yapmayalım. Daha iyi bir kadro mühendisliği yapalım. Transferin son günü veya ne bileyim Avrupa’dan elendik hadi oradan iki tane... Oradan iki oyuncu gelecekse niye elenmeden gelmiyorlar? Çok daha fazla teknoloji kullanmak istiyoruz. Çok farklı bir yöntem anlayış mantalite getirmek istiyoruz. ''

ali koç

bu adama sabretmez o eşşek fener taraftarı

Arkadaşlar kadrolarınıza yazdığınız Serkan Kırıntılı buraya neden gelsin? Birincisi bizim camiamızla pek arası yok bu ufak bi detay ama adam 33 yaşında , henüz yeni sözleşmesini uzatmış Muslera'nın arkasına neden gelsin? Oynacağı taş çatlasın 4-5 sezon daha şurda. 11 çıkmak ister zinde olmak için.

Muğdat Çelik bana Erman Kılıç transferini çok anımsatıyor. Kötü oyuncu mu lige göre değil , ama büyük takım oyuncusu da değil.

Arkadaşlar kadrolarınıza yazdığınız Serkan Kırıntılı buraya neden gelsin? Birincisi bizim camiamızla pek arası yok bu ufak bi detay ama adam 33 yaşında , henüz yeni sözleşmesini uzatmış Muslera'nın arkasına neden gelsin? Oynacağı taş çatlasın 4-5 sezon daha şurda. 11 çıkmak ister zinde olmak için.

alacağı maaşı başka bir yerde bulamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt