Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada büyük transfer bekleyen arkadaşlar boşuna bekliyor . Başkan fb ve bjk neyse bize de aynı ceza gelecek dedi . Yani al sat dengesi olacak . Fatih Hoca da almasanız da olur bile demiş ama yedek kulübesinin eksikliğini de saka yoluyla vurgulamış. Kısaca rodrigez dışında para eden adam da olmadığı için ya onu 15 üstüne satıp 3 4 tane genç alacağız ya da muğdat gibi serbest oyuncular. Bu sene öyle beklentiye girmeyin kendinize yazık . Nagatomo gibi 4 adam bulsalar benim için yeter ama pek de umutlu değilim uefa yüzünden. Neyse Fatih Hoca dışında pek guvenilir bir kadro olmayabilir lakin kim bilir yine şapkadan tavşan çıkarabiliriz

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başkan mazbatayı alırken birkaç saate loca ve kombineleri açıklayacağız dedi.

Kale arkası ucuz kombine fiyatları ne olur acaba? Şampiyonlar ligindeki maçları da kapsayacak şekilde uygun fiyatlı açıklarlarsa kombine almak mantıklı olur aslında. Sonra bir maç bileti 300 tl'den aşağı olmuyor, tüm ucuz biletler kombine ile bittiği için.

Başkan açık şekilde diğer kulüplere olduğu gibi bize de sınırlama olacak dedi. Yani öyle yüksekten uçmayın diyor net olarak. Benim size tavsiyem fazla beklenti içinde olmayın. Garry sağlam paraya satılırsa 4 oyuncu gelir. Satılmazsa da max 2 iyi bonservissiz oyuncu olur. Wilshere gibi işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İngiliz medyasına göre Rooney Niasse yüzünden ayrılmış takımdan

Tom Davies ise rest çekmiş ya ben ya o demiş

O yüzden Tom Davies'e çökmeliyiz :D

1f399.png
Mustafa Cengiz: "Taraftara açık ve net mesajım var. ''Grey Friday'' yapıyoruz. Maddi durumu biliyoruz ama mağazalara koşun. 20 milyonluk stok sizi bekliyor. UEFA size büyük saygı duydu. Mayıs satışı 13 milyonu aştı, mayıs için 1.5 milyondan fazla kar var"
1f399.png
Mustafa Cengiz: "UEFA ile ana konuları bitirdik. Çok detay konularda anlaşmayı bitirmek üzereyiz. Her gün konuşuyoruz. UEFA'da eşitlike var. Fenerbahçemiz ve Beşiktaşımız ne sınırlama aldıysa hemen hemen benzer durum bize de uygulanacak. Detayı imza atınca anlatacağım"

1f399.png
Mustafa Cengiz: "UEFA geliri çok arttı. Gruplara kalsak galibiyetsiz 35M€ alıyorsunuz. Beşiktaş performansı gösterseniz yaklaşık 50M€ geliyor, onları da tebrik ederim. Real, Barça, Münih'in yerini almak istiyoruz. Türk takımları ile de oynamak isteriz, bu rüyamız"

transfer kapanmis. .

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CANLI - Mustafa Cengiz: "Fatih hocamla dün 2 saat görüştük. 'İster transfer yapın ister yapmayın bizim için fark etmez. Biz hedefimize ulaşmak için çalışacağız. Dünyanın en rahat hocasıyım. Yedek kulübesine bakıyorum 2 oyuncum var fazla düşünmüyorum' dedi"

Bu ne?

redreportun gazete haberlerini son dk diye vermesi ne büyük salaklık.verdikleri habertürk haberi de 4 gün önceki fotomaçtan alıntı.beinsportsun son dklarını özledim ya.

CANLI - Mustafa Cengiz: "Fatih hocamla dün 2 saat görüştük. 'İster transfer yapın ister yapmayın bizim için fark etmez. Biz hedefimize ulaşmak için çalışacağız. Dünyanın en rahat hocasıyım. Yedek kulübesine bakıyorum 2 oyuncum var fazla düşünmüyorum' dedi"

Bu ne?

fatih hocanın asaleti
1f399.png
Mustafa Cengiz: "Hoca, 'Sayın başkanım ister transfer yaparsınız, isterseniz 2, isterseniz yapmazsınız, fark etmez, elimizden geleni yaparız' demişti. Dün de yine aynısını söyledi. 'Dünyanın en rahat teknik direktörü benim, kulübeye bakıyorum, 2-3 kişi var zorlanmıyorum' dedi"
ondan sonra

1f399.png
Mustafa Cengiz: "Hocamla 2 saat beraberdik, tebrik etti. Seçim zaten bitti herkes sevgili hocamı seçim enstrümanı gibi kullandı. Bir transfer stratejimiz var. Sınırlamalar var, bunun çerçevesinde hareket ediyoruz"

bunu da yazsaydın

Sattığın kadar al cezası gelirse maalesef ki Rodrigues 'in satışı kesinleşmiş olur ...

jonathan bamba,badelj gibi futbolculara yönelmeliyiz.emre mor kiralık.yine ucuz scout transferi olmalı gündemde.

Abi şu işi planlasınlar direk kulübe girecek şekilde taraftardan destek istesinler. Taraftar cebinden 13 milyon para çıkartıyor o da 2 oyuncunun parası anca ya neyse de kulübe kalan 1,5 milyon, böyle komik bir şey olamaz. Taraftar forma harici şeyleri satın alma amacı destek olmak ama aradaki kurum veya kuruluşlar kimse onlara destek olmuş oluyor istemeden. Yahu adamlar sözde İskoçya'dan hayali toprak satıp, Lord sıfatı filan satıyor. Galatasaray'da satsın 0 maliyetle bir şeyler küçük ve irite etmeyecek bir proje ile bu fridaylerle bu iş yürümez.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet, yerli cop doldurma zamani gelmistir

11'e en az 3 kaliteli adam lazim, yedek kulubusine saymiyorum bile.

maaş sınırı ve bonservis sınırı iyidir.hoca bi tvye cıksaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt