- 27 Ocak 2010
- 139.597
- 105.960
- 5.648
Göztepe, Sabri Sarıoğlu, Selçuk Şahin ve Günay Güvenç ile sözleşme uzatmama kararı aldı. (beIN)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih hoca yaya toureyi istiyorsa vardır bi bildiği.aklında mutlaka farklı bişeyler vardırFatih Terim, Yaya Toure’yi özellikle istedi. Mustafa Cengiz yıldız oyuncunun menajerini görüşmeye çağırdı. (AMK)
TRT GS Muhabiri Volkan Kılıç: Fatih Terim, Yaya Toure ve Emre Mor transferine onay verdi.
Şöyle bi ortasahamız olucak ki . çok beğeniyorum bu adamı Herif tam bi maestro sevillanın kadrosundan alabileceğimiz her oyuncu kaliteli olur herifler bu işi iyi biliyorlar. Bide Gonçalo Guedes gibi kanat alıcan of of ama işte hayvan yükü paralar
![]()
5.5 a falan sakın almasınlar bence. en fazla 4 küsür bişeyler versinler.Yaya memleketlisi Drogba'nın yaptığı etkiyi orta saha anlamında yapar ama 5.5 çok 3.5-4'e geliyorsa gelsin
Herkes kendince biliyor . Sen de ben de baskasi da . Hic kimse ben bilmiyorum demez ki zaten, sen fikrini soyle sonrasını boşver.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi