Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki

Gercekten hayal kurmadan 8 numaralari sayalim?

Kim gelebilir

@fufbolarsiv Galatasaray, Gomis'in tavsiye ettiği ve Strasbourg ile sözleşmesi sona eren Stephane Bahoken'in menajeri ile temasa geçmiş. Bahoken geçen sezonu 10 gol, 1 asistle tamamlamış.

La Voz de Galicia -

İspanya Galatasaray, Celta'ya Emre Mor için teklifini sundu. Türk devi, 2 yıllık kiralama bedeli olarak 3M euro, Emre Mor için de 2M euro yıllık ücret teklif etti. Emre Mor ve menajeriyle anlaşan Galatasaray, Celta Vigo ile de anlaşmaya çok yakın.

DebMey5W0AAU4iM.jpg

Nuri gelirse üzülürüm,bu adamın ne oynadığını nasıl bu transferleri yaptığını yıllardır anlayamadım.

Bonservissiz orta saha listesi varmi

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bonservis yoksa, yükseklere uzanmaya çalışmak işimize gelir.
Yoksa 4-5 M lik dopçuyu 2-3 imza ile almaya çalışmanın pek anlamı kalmıyor.
İmza vereceksek en az 2-3 + misli bonservisten yırttırmalı kendini ki, bişeye benzesin yapılan iş..
Yıllık ücret de biraz farkedebilir ama, kazandırdıkları ile telafi etme şansı da o kadar yüksek olur heralde..

Nuri Şahin transferi hakkında düşünüyorsun 4-3-3 ün orta saha sol tarafında verimli olabilir mi ?

Nuri sakatlik yasamadigi sürece gayet iyi futbolcu bence. Kreatif olmadigini daha dogrusu düz orta saha oldugunu düsünenler var ama bu dogru degil. 8 numara da gayet iyi oynayabilecegini düsünüyorum ben.

Nuri yi severim hem futbolcu hem de insan ve karakter olarak. En büyük sorunu sakatliklar. Bu sezon ligde 18 maca cikti sadece ama sakatligi falan yoktu, teknik direktörler tercih etmedi sadece.

frikik ve duran top konusu gercekten önemli düsünün fener bütün puanlarını duran toptan aldı sayılır

bizdeyse frikik olunca duran top olunca vuracak tek 1 oyuncu bile yok

elimizde cok fazla yerli çöp var hoca bunların cogunu şutlayacaksa eger mutlaka yerli oyuncular alır ligten

Almanya’da ıskartaya çıkmış adamların bize gelmesini hiç istemiyorum. Kaan gibi Nuri gibi.Kaan da çok abartılıyor. Dümdüz futbolcu. Uzatması iyi olmuş. Bize kaliteli adam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt