Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Bu anti terimciler deliklerinden ne zaman çıkacak diye merak etmiştim zaten. Bir muğdat yetti demek ki.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muğdat 3 yıllık - yıllık 1 milyon euro... terim yine işbaşında,çöpler toplanıyor ...
Fb ya da bjkli onlar kardeşimBu anti terimciler deliklerinden ne zaman çıkacak diye merak etmiştim zaten. Bir muğdat yetti demek ki.
![]()
bunların hepsini bi odaya koyup aykut kocaman maçlarını zorla izleteceksin bak nasıl adam oluyorlarBu anti terimciler deliklerinden ne zaman çıkacak diye merak etmiştim zaten. Bir muğdat yetti demek ki.
![]()
Geri sokariz deliklerine olmaz mıBu anti terimciler deliklerinden ne zaman çıkacak diye merak etmiştim zaten. Bir muğdat yetti demek ki.
![]()
Xherdan Shaqiri için İsviçre'den flaş açıklama! ''Shaqiri, Türkiye'de forma giymeye sıcak bakmıyor ve 5 büyük ligden birinde oynamak istiyor'' ➤Xherdan Shaqiri'nin Galatasaray kararını açıkladılar - Futbol Webaslan.com on TwitterAdam kuş değil yav.Aziz yıldırımı devirebilecekmisiniz ne diyosun hocam?
Adam kuş değil yav.
Keşke kuş olsaydı da böyleleriyle aynı takımı tutmasaydık o zaman
Nuri şişirdiğiniz Emre Belözoğluyla top diye oynar.
Sakiniz sayın adminim kuş gibi davranınca kuş savar olarak yerimizi alalım dedikHerkes aynı düşüncede olmayabilir forum ortamı bu düşüncelerin paylaşılması için var. Sakin olalım birlik olalım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomis gidecek galiba
Ulan mıUlan hep sallama kaynaklarin olumsuz haberlerini buraya tasiyosun
Modric falan nasıl bir kafayla yazılıyor.Ya adam gelmez.