Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veli Yiğit: "Sosyal medyada hakemler için "X takım taraftarı" gibi yorumlara ne diyorsunuz?"

Cüneyt Çakır: "Gülümsüyorum. İnsanlar keşke bizim tuttuğumuz takımları merak ettikleri kadar, kendi takımlarındaki futbolcuların tuttukları takımı merak etseler." (TRT Spor)

DeeFCVzW0AA_tjv

haluk yurekli eskisi kadar bilgili degil Allahtan sallamıslar

Haluk Yürekli’nin haberi Stephane M’bia.

İsterim şahsen. M’Bia, Donk, Fernando, Selçuk ve bir isim daha eklenir umarım.

Baylar burnuma leş gibi yabancı sınırı kokusu gelmeye başladı. Herkes yerli oyuncu bakıyor. Kesinlikle bu işte bir halt var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bennacere yapılan 3 milyonluk teklifi kabul etmiyolar galiba.tolgayı ve ereni de verelim empoliye

Ismi geçenlere bak 35 yaşındaki Toure, 32 yaşındaki Mbia, 10 Milyon bonservis biçilen Serdar kazması.

sent via GSC

Ismi geçenlere bak 35 yaşındaki Toure, 32 yaşındaki Mbia, 10 Milyon bonservis biçilen Serdar kazması.

sent via GSC
aslında en ciddi ilgilendiklerimiz bastien ve bennacer.diğerleri yalan.italya basını haber yapıyo sürekli ama bastieni isteyen cok.bennacer için de 2-3 milyon avroyu begenmiyolar.

(Blick): "Türk medyasında Galatasaray'a gideceği iddia edilen Shaqiri, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışında bir yerde oynamak istemiyor.

Mbia anca Donk yerine geliyorsa mantıklı olur başka türlü olmaz

Mbia Donktan cok daha iyi oyuncu haksızlık etmeye gerek yok sadece Marsilya ve Sevilla performansı bile yeterli ama bizim hic ihtiyacımız yok bu transfere.
8 numara bakmamiz gerekirken 6 numara hatta yeri gelince 4 veya 5 numara oynayan bir oyuncu bakmamizin mantığı yok.

Fernando-Mbia yanyana zaten olmaz. Ben asparagas olduğunu düşünüyorum devre arasindada son gun yazilmisti.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bastien'e bonservis veremiyorsan en kötü git Renato Sanchez gibi bir isim kirala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt