Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Aslında oda olur olmaz değil arenada tam canavara çeviririz ama daha garanti biri lazım diye düşünüyorum
Aslinda sutu yok sutu da olsa var ya...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında oda olur olmaz değil arenada tam canavara çeviririz ama daha garanti biri lazım diye düşünüyorum
yası 28 olsaydı direkt alalım derdim,cok yetenekliO herif Volkan Şen gibi Velezden başka takımda oynayamıyor![]()
Aslinda sutu yok sutu da olsa var ya...
şutu olsada erol bulut köreltmiştir full def yapıyolardı azubuke olmazsaydı hiç top çıkaramazlardı.
Gelseydi acaba adına şarkılar düzer miydik..Demba Ba Galatasaray'da ayagında pilatin var....ne günlerdi
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Demba Ba konusunda hareketli saatler yaşanıyor. Sky Italia'nın dün servis ettiği "Demba Ba 12 Milyon Euro'ya G.Saray'da" haberi gündemi sarstı.
YÖNETİMDEN AÇIKLAMA YOK
Ardından tüm İngiliz basını da Sky'ı kaynak göstererek haberi duyurdu. Fakat G.Saray yönetiminden bir açıklama yapılmadı.
15 haziran 2012
forum coşmustu o gün

Galatasaray, Akhisarspor ile sözleşmesi biten Muğdat Çelik ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. (AMK)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Galatasaray, Akhisarspor ile sözleşmesi biten Muğdat Çelik ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. (AMK)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selçuk İnan'a yeni sözleşmeSimdi bu Selcuk ve Tolga kalacakmi?
Terim yap bi iyilik ve bunlari gondert...........
Modric gelecek mi adminim
Modric gelecek mi adminim