Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi de abi, Chiellini dedigin adam dunyada en iyi 5 stoperin arasinda. Yani world class stoper.

Ancak Bejekenin Pepe nin yaptigi gibi hayvani teklif sunarsan gelir.
Abi yoklamakta ne sakınca var, adam zaten bizi ve FT yi tanıyor görüşmeler samimi geçecektir.. Belki olumlu çıkar..
Hagi de zor denilirken geldi ama katkısı ortada... kalite başarıyı getiriyor..
2 sene başarı 2 sene kazanç demektir.

Iyi de abi, Chiellini dedigin adam dunyada en iyi 5 stoperin arasinda. Yani world class stoper.

Ancak Bejekenin Pepe nin yaptigi gibi hayvani teklif sunarsan gelir.

Bir de Chiellini ile Pepe arasinda daglar kadar fark var. Ramos, Hummels, Chiellini, Boateng, Bonucci, Godin, T. Silva, Pique, Alderweireld, Vertonghen, Otamendi, Benatia, Varane, Barzagli, D. Luiz hepsi Pepe'den iyi herifler. Chiellini en kotu ihtimalle 5., ki bence 3. (sirayi ona gore yaptim zaten)

Chiellini hayatinda Italyadan cikmamis, bence cikmaz birdaha.

muslera
mariano maicon aziz nagatamo
fernando
wilshere belhanda
feghouli bacca bernard

Chiellini hayatinda Italyadan cikmamis, bence cikmaz birdaha.
Bunlar bu işi para ve başarı için yaparlar. Parada anlaşabilrsen CL de olmak avantajımız zaten..
36 lık Drogbaya 6 verdik, o gazla çeyrek gördük, buna da 3.5 -4 verelim karşılığını kazandırır avrupa da . CL olmazsa AL de...

Olmadı süper ligde 4-5 tane mağlubiyetten kurtarsın 1-1.5 M lik farkını zaten çıkarıyor işte..

Bunlar bu işi para ve başarı için yaparlar. Parada anlaşabilrsen CL de olmak avantajımız zaten..

Tamamda simdi

Sen Galatasaray olacak Juventus dan daha ne iyi verebilcen?

- Adam kaptan olmus
- Muazzam bir kulupte oynuyor
- Taraftarin sevdigi bir isim

Galatasaray olarak adami guzel para ve CL verebilirsin ama onlar Juve'de de var.

Ha, adam ben artik baska macera istiyorum derse ozaman ancak bir ufak sansin olur, ama adami en az 20 teklif gelir.

Ülke futbolsuzluktan MLS'ye sarmış.

DefA1NnXcAAgCA0.jpg

Tamamda simdi

- Adam kaptan olmus

Galatasaray olarak adami guzel para ve CL verebilirsin ama onlar Juve'de de var.

Ha, adam ben artik baska macera istiyorum derse ozaman ancak bir ufak sansin olur, ama adami en az 20 teklif gelir.
zor ama okadar da imkansız bi iş değil. juve sözleşme uzatmazsa tabi biraz şansımız olabilir. pepe de saydığın özelliklere sahipti ama aldılar. tabi iyi bi maaşı gözden çıkarman lazım

Tamamda simdi

- Adam kaptan olmus

Bu adam profesyonel..
Bu adam artık futbol hayatının sonbaharında olduğunuda farkındadır bu yüzden. Taraftar sevgisi bir yere kadardır, ve onnu burda da bulur merak etme sen. Parada fazla zorluk ve inat etmezse bu iş olmaz diye bişey yok..
İtalya da sevenlerinin önünde döküntü durumunda oynamaktansa bir alt seviye ligde başarılı görünmeyi tercih edebilir..

Stopere varane nasıl olur chellini yaşlandı artık.

Ali Ece gibi bir futbol manyagi aslinda bizim camiamizi yakisir, Emre Utkucan ile guzel isler yapabilir.

Manchester United önümüzdeki günlerde Real Madrid ile Gareth Bale'in transferi için görüşmelere başlayacak. (Marca)

ne chiellinisi arkadaşlar. bugün boşta olsa PSG, Buffon'a verdiği gibi buna da 10m verir

beştaş pepeyi alınca bişey yok biz chiellini deyince auvvv. tinerciler kadar cazip bi kulüp değilsek kapayalım tükkanı bu kadar küçültmeyin kendinizi. kimse kolay transfer demiyor zaten zor ama imkansız değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt