Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beştaş pepeyi alınca bişey yok biz chiellini deyince auvvv. tinerciler kadar cazip bi kulüp değilsek kapayalım tükkanı bu kadar küçültmeyin kendinizi. kimse kolay transfer demiyor zaten zor ama imkansız değil
Pepe son 3-4 senedir duzenli oynayamiyodu. Chiellini suan en iyi 10 stoper'den biri

Pepe son 3-4 senedir duzenli oynayamiyodu. Chielli suan en iyi 10 stoper'den biri
ne yaptın sen ne 3-4 sezonu,sadece son sezonda fazla oynamadı hiç oynamadı da değil yeterince oynadı pepe değerini kaybetmemişti yani. doğruyu konuşalım şimdi şuan chiellini için söylenenler pepe için de söyleniyordu hayatta gelmez psg hemen kapar diyenler oldu. peki ne oldu üst düzey takımlar 34 yaşındaki oyuncuya 2-3 yıllık sözleşme vermiyorlar genelde, psg de istedi pepeyi ama istediği uzunlukta sözleşme vermedi o yüzden başka alternatiflere yönelebiliyorlar futbolcular. chiellini 2 ay sonra 34 olacak. dediğim gibi zor ama imkansız değil en azından bi zorlamak lazım ne olacağı belli olmaz

hiç oynamadı da değil yeterince oynadı pepe değerini kaybetmemişti yani. doğruyu konuşalım şimdi şuan chiellini için söylenenler pepe için de söyleniyordu hayatta gelmez psg hemen kapar diyenler oldu. peki ne oldu üst düzey takımlar 34 yaşındaki oyuncuya 2-3 yıllık sözleşme vermiyorlar genelde, psg de istedi pepeyi ama istediği uzunlukta sözleşme vermedi o yüzden başka alternatiflere yönelebiliyorlar futbolcular. chiellini 2 ay sonra 34 olacak. dediğim gibi zor ama imkansız değil en azından bi zorlamak lazım ne olacağı belli olmaz
Reis imkansiz bi transfer gelsin o ayri biz got olmaya raziyiz ama zor yani

Pepe son 3-4 senedir duzenli oynayamiyodu. Chiellini suan en iyi 10 stoper'den biri
Bana göre Pepe hala dünyanın en iyi 10 stoperinden biri ama Chiellini Ramos 'un ardından dünyanın en 2. stoperi. Bence reis şu anda Chiellini 'nin olduğu durumla tıpa tıp aynı Pepe 'nin geçen seneki hali üstelik Pepe Euro 2016 'yı kazandıran topçuların başındaydı. Chiellini şimdiye kadar Juve 'nin tahtaya yazılan ilk ismiydi ama artık o da Pepe 'nin Varane 'a devrettiği gibi Rugani 'ye devretti gibi formasını

Son 8 maçın sadece 1 tanesinde düzgün oynamış bu artık Juve 'nin Chiellini olmadan bir defans hattı düşündüğünün göstergesi olabilir. İşin açıkçası ben Juve 'de kalmayacağını düşünüyorum yoksa Buffon 'u kaybettikleri bu senede Chiellini 'yi takımda tutacak olsalar şimdiye kadar kesinlikle şözleşmesi de yenilenmişti kaptanlığı da almıştı Chiellini

Ama Chiellini 'nin avrupa da kalacaksa İtalya dışına çıkacağını zannetmiyorum büyük ihtimalle yeni durağı avrupa değilde ABD-Çin filan olabilir Chiellini 'nin

Ha ne olur eğer Pepe 'de olduğu gibi artık formasını kaybettiği Juve 'den ayrılmaya kesin olarak karar vermiş ve hala Şampiyonlar liginde boy göstermek istiyorsa (Maicon 'u elden çıkarmak şartıyla) 6 mil. € maaş verirsin seve seve gelir

"Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe)' in transferi konusunda oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2 yılık anlaşmaya varılmış olup, 2017/2018 ve 2018/2019 Sezonununda Toplam 9.500.000 Avro Garanti Ücret. Ayrıca oynadğı maçlarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir" ifadesi kullanıldı.
Peki biz Chiellini ye ne kadar veririz sizce ben yıllık en az 5.5 6 sı var diyorum bonuslar olmadan.Ayrıca imza parası cartı curtuda çıkar daha bunun.Chiellini yi alıp Türkiye kupasında kullanırız artık uefa ceza verdikten sonra

Bacca ve Wilshere hayallerim bu transfer döneminde. Umarım birisini alırız bu transfer döneminde. 2'si de olursa diğer kulüpler birkaç sene önümüzde duramaz.

Peki biz Chiellini ye ne kadar veririz sizce ben yıllık en az 5.5 6 sı var diyorum bonuslar olmadan.Ayrıca imza parası cartı curtuda çıkar daha bunun.Chiellini yi alıp Türkiye kupasında kullanırız artık uefa ceza verdikten sonra
para konusunda kimse bişey demedi zaten böyle bi adamı alıyorsan en az 4-5 milyonu gözde çıkaracaksın zaten. bütçeyi sağlayabiliyorlarsa alsınlar biz sadece gelip gelmeyeceği konusunda fikir belirttik. sonuçta belhandanın bile 4 milyon aldığı bi yerde chiellini zaten ucuza oynamaz

Chiellini ile Pepe yi bir tutmak doğru değil bence.

Chiellini faal futbolcular arasında hâlâ dünyanın en iyi 10 stoperinden biri hem kalite olarak hem de sergilediği performans olarak.

Pepe Beşiktaşa transfer olmadan önce kalite olarak en iyi stoperlerden birisiydi ama performans olarak düşüşe geçti son senelerde kesinlikle bunu göz ardı etmemek lazım.

Ben hiç bir şekilde ihtimal vermiyorum böyle bir transferin olasılığına. Uefa ensemizde siz de çıkıp 5-6 Milyon maaş isteyecek adamı alalım diyorsunuz.

sent via GSC

Genç oyunculara yönelmek lazım

Yaya Toure mesela ligin içinden geçebilir doğrudur da 1-2 sene için başarı getirse bile o paraları vermek ne kadar mantıklı ? Sözleşmesi bitince aynı paraları bu sefer başka oyuncu için vereceksin

Şimdiden doğru bir isme yatırım yapıp onu geliştirmeye odaklanmalıyız anca böyle düzlüğü çıkarız da hem bizim taraftarda o sabır yok hem de kazık yemeyi çok seviyoruz maalesef

Chiellini ile Pepe yi bir tutmak doğru değil bence.

Chiellini faal futbolcular arasında hâlâ dünyanın en iyi 10 stoperinden biri hem kalite olarak hem de sergilediği performans olarak.

Pepe Beşiktaşa transfer olmadan önce kalite olarak en iyi stoperlerden birisiydi ama performans olarak düşüşe geçti son senelerde kesinlikle bunu göz ardı etmemek lazım.

Ben hiç bir şekilde ihtimal vermiyorum böyle bir transferin olasılığına.

sent via GSC
chiellini de pepe de normalde bu ligin civarından bile geçmezler ama bu işi olası kılan tek şey ikisinin de 34 yaşında olması bence (pepe geçen yaz 34 yaşındaydı)

para konusunda kimse bişey demedi zaten böyle bi adamı alıyorsan en az 4-5 milyonu gözde çıkaracaksın zaten. bütçeyi sağlayabiliyorlarsa alsınlar biz sadece gelip gelmeyeceği konusunda fikir belirttik. sonuçta belhandanın bile 4 milyon aldığı bi yerde chiellini zaten ucuza oynamaz
Senin fikrine birşey demiyorum ki bende fikrimi belirtiyorum sadece.Ayrıca transfer demek para demek yani bedava mı gelecek neye göre fikir belirtecez.Birde pepe son sezonunda sakatlıklar yaşamış ligde sadece 13 maç yapmış cl de 2 yani 3. stoper pozisyonuna gerilemiş Chillleni şuan hala 1 no stoper diye biliyorum takımında.

Senin fikrine birşey demiyorum ki bende fikrimi belirtiyorum sadece.Ayrıca transfer demek para demek yani bedava mı gelecek neye göre fikir belirtecez.Birde pepe son sezonunda sakatlıklar yaşamış ligde sadece 13 maç yapmış cl de 2 yani 3. stoper pozisyonuna gerilemiş Chillleni şuan hala 1 no stoper diye biliyorum takımında.

Chillleniye 6.5 milyon vericez

kaynak : @Uğur Güzel

chiellini zor iş ama en azından bi alt seviye bile olsa lider ve tecrübeli bi stoper lazım. her bölgede gençlere yönelmek doğru olanı ama stoperin tecrübelisinden yanayım herzaman

Villarreal bu sezon sırf kiralama bedeli olarak 2,5 Milyon vermiş.

32 yaşına girecek bu sezon. Yüklü miktarlara yatırım yapmak ne kadar mantıklı olur tartışılır.

sent via GSC

Kiralık olarak isteyebiliriz ama dedigin gibi 32 yaşına giricek bi topcuya en fazla 5 milyon euro verilir . Oda gomis giderse iyi paralara ama benim görüşüm genç ve dinamik bi forvet lazım bize

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

chiellini de pepe de normalde bu ligin civarından bile geçmezler ama bu işi olası kılan tek şey ikisinin de 34 yaşında olması bence (pepe geçen yaz 34 yaşındaydı)
Doğrudur yaş faktörü büyük bir etken.

Muhtemelen 2 sezon maksimum performans oynayacak adama o kadar para gömmemin mantığını tartışmak lazım.

Az buz para da değil yani. Uefa ensemizde, maaş tablosu almış başını gidiyor. Yüksek maaşının yanında bir de kuvvetle muhtemel hatırı sayılır bir imza parası verilecek bu adama.

Takım da genel olarak yaşlı, genç isimlere gerek var.

Ben Chiellini ye karşıyım gibi birşey çıkarmasın kimse bu yazdıklarımdan ama maddi boyutunu düşünüyorum şu an sadece.

Bir yerden sonra yaşlı ve yüksek maaşlı adam sevdasından vaz geçmemiz lazım. Artık neredeyse her takım ucuza genç yetenekli ve gelecek vaat eden futbolcu alıyor bir biz öğrenemedik şunu yıllardır.

Futbolcular için son durak olmaktan vazgeçme zamanı çoktan geldi de geçiyor.

Chiellini özelinde yazmıyorum Toure ismi de geçiyor mesela 1-2 gündür veya Mbia.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt