Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan dönen paralara bak. Bizde üç kuruş fazla kazanacağız diye kendimizi yiyoruz.

Takımın tekrardan oturması ile alakalı problem yaşanmayacağını bilsem teklif bağlamında : Gomis , Belhanda , Garry , Feghouli hepsi gidebilir.

Benim düşüncem gitseler de gitmeseler de ; Jonatham Bamba ve Bernard'ı kaçırmamamız gerektiği ek olarak Balotelli , Gomis Çin vb bir yere yüksek meblağ ile satıldığı an ; Facundo Ferreyra ve Abel Hernandez'den biri ise Gomis satılmasa bile rotasyona bedelsiz imza attırılması gereken isimler.

bjk sözleşmesini bitirmesini bekliyor şu arsenalin pay maddesi var sanırım ondan kurtulmak için

sonra imzalayacaklarmış

Flamengo, Vagner Love ile transfer görüşmesine başladı. (GloboEsporte)

Ben Fatih hocanın Oğuzhana yok diceğini sanmıyorum. Sözleşmesi elinde, 25 yaşında ve Türk.. ŞL için İyi bir Yedek bazen ilk11 olabilir..

Bugün 31 Mayıs 2018 itibariyle gün sonunda Türkiye’de birçok oyuncu boşa düşecek. Sözleşme uzatma ve opsiyonları kullanma için son saatler...

Muslera/ Serkan
Mariano/Linnes Kjaer/Denayer Serdar/Sadık Nago/Atilla
Fernando/Donk
Belhanda/Emre.. ..Wilshere/Musa
Feghouli/Muğdat.. ...Rodrigues/Sinan
Gomiz/Niasse

Oğuzhan’ı kesinlikle bırakmaz kargalar. Fiko yine bi çakallık peşindedir ondan imzalamıyordur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fiko serefsizi Arsenal'a pay vermemek icin yine numaralar ceviriyor

Bunda bi usulsuzluk yok ama diger satilan oyuncularin tamaminda usulsuz isler döndü

DeiKGvqXUAAzSCl

ben görmedim ama hikayesinde bireysel calısmalar yaptıgını paylasmıs.öyle diyolar.kampa kesinlikle katılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt