Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçek olması dileğiyle

630x354_506c1d35-8dbf-46bc-8ac9-1f2a731889f8.webp

Metz yiğidin harman olduğu yer gelsin zararı olmaz.

Paris-SG'nin eğitim merkezi, genç umutlarının uçup gitmediğini gören tek kişi değil. Metz'e ait olan Amadi Wassim, yakında Galatasaray'a katılabilir.

18 yaşındayken, profesyonel sözleşmesini henüz imzalamayan bu çok yönlü genç orta saha oyuncusu, Türk takımını işe alan kişiler tarafından birkaç kez denetlendi.

ortasahaymıs

Nevzat Dindar’ın ne hocaya, ne de teknik ekibe yakın olduğunu düşünmüyorum. Dursun Özbeğin seçilmemesiyle birlikte onunda fişi çekildi.

Kulübe yakın olanlar, muhabir Evren Göz’ün kankaları Cumhur Önder Arslan, Mesut Yıldırım’dır.

Birde teknik ekibe yakın olan muhabirler var. Sanırım Gökmen Özdemir ve Haluk Yürekli bunlardan biri.

Ben mesela Haluk Yürekli’nin M’Bia haberinin yalan olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen bekletiliyordur sadece, N’Diaye meselesi olumlu/olumsuz sonuçlana kadar.

Unutmayın Haluk Yürekli eski NTV Spor spor müdürüydü. Terim’in 2011’deki gelişimde G.Saray muhabiriydi. Reyes-Forlan-Ujfaluşi transferini bilen kişiydi. Reyes ve Forlan gelmediydi evet. Ancak Ünal Aysal, Atletico Madrid kulübüyle prensip anlaşmasına varmıştı, çok net. Yüksek maaş ve uzun süreli kontrat istemelerinden dolayı olmadı o iki transfer o dönem.

Metz den geliyorsa bir saniye bile düsünmeden alalim.

Önce Mondi sonra da Ribery yi Metz den almistik.

Galatasaray'ın, geçmiş dönemde önemli transferler yaptığı Metz takımından, potansiyel gördüğü bir yıldız adayını almak üzere olduğu ifade edildi.
Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, gözünü Metz'in 18'lik yıldızı Amadi Wassim'e dikti. Geçmiş dönemde Fransız ekibinden önemli isimler transfer ederek büyük başarı elde eden sarı-kırmızılılar, potansiyel gördüğü bu oyuncudan büyük şeyler bekliyor.

Fransız Gazetesi L'Equipe'nin haberine göre Galatasaray, kulübü ile profesyonel sözleşme imzalamayan genç orta sahayı yakın zamanda renklerine katacak.

Genç yetenek avcısı Benfica'nın da Wassim ile ilgilendiği haberde belirtildi.
Galatasaray Metz Kulübü'nden Franck Ribery ve Aly Faryd Mondragon gibi değerli oyuncular transfe etmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt