Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız bu wassim transferi olursa tam anlamıyla organik bi scout transferi olacak.böyle hamlelere ihtiyacımız var tabi isabetli seçimler yapmak şartıyla

Wassiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

adamın en ufak bi videosu yok internette. scout transferi diye buna derim işte :D

2000 dogumlu, solak bir savunma oyuncusu, stoper mi sol bek mi net bir bilgi bulamadim. Bu sezon 9 macta toplam 564 dk oynamis.

Kasimpasa 2'e almis, 5 6 verelim diyen var.

Cidden bizden hic bir bok olmaz, koskoca Galatasaray taraftarlari gotu boklu trezegueti istiyor.

Arkadaşlar kimdir bu Wassim? Hadi hiç birimiz bilmiyoruz tamamda en azından mevkisi nedir bilen var mı?

Wassim,Bennacer falan adı geçen isimler hep genç,Fatih hoca hem bu şekilde maaşları düşürecek hem,oyuncu satacak bir düzen oluşturacak diye umuyorum,bizim altyapıyı da kullanacaktır 2000'li oyuncu transfer ettiriyorsa

haberdeki ceviride cok yönlü ortasaha yazıyo.forma numarası 5 bu arada.takımıyla sorunları oldugundan az oynamıs olabilir.tam bi veri yok elimizde

transferin nabzı cıdden gscde atıyor 10 dk once banzcer dıye bırını transfer ettık sımdıde wassim diye bırını aldık
dün gece transfer ettiğimiz muğdattan halen haber alınamıyor :tbr:

29088071_407288429716027_4984416745096740864_n.jpg

Wassim Amadi güzel bir hamle ancak forma şansı bulması gerekiyor imzalatıp direk kiralamamız lazım.

Bu arada Belhanda ve Rodrigues satılmalı diye düşünüyorum , içimden bir ses Bernard ile ilgileniyoruz ama ,

Basına sızdırmamak için elinden geleni yapıyor yönetim ve hoca diyor.

Şampiyon takımı çok fazla bozmak iyi değil ama biz bu sezon nerelerden döndük , çok diken üstünde şampiyon olduk.

Onu geçtim sıcak para akışı sağlamak ve belli bir fiyatı bulanı göndermemiz gerekli yoksa mücadele edemeyiz bu arenada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt