Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevkisini hala cozemedim. Lequipe orta saha diyor, diger baktigim sitelerde savunmaci yaziyor.

Bence alt yapi icin aliniyor ayni Sunday Alimi gibi.
sunday alimi haber olmadı hiç bi yere.ayrıca seneye atalay,mustafa fettahoglu,barış zeren paylaşacak ortasahayı

siz defans mı orta saha mı diye tartışa durun ben nereli olduğunu bilmiyorum Fransız mı Arap mı bu arkadaş?

Scout transferlerini her zaman destekliyorum..

Heyecan duyuyorum..

Mesela bu futbolcu Metz orijinli denince Ribery ve onun gelişimi gozumde canlanıyor.

Umarım Elmander ve scout ekibi ile genç, potansiyelli, iyi oyuncuları kadroya katarız.

wassimi sonra anlarız.ama önemli olan şu an bennaceri veya szymanskiyi almak.

18 yaşında altyapıya transfer olmaz arkadaş 13-14 yaşında altyapıya transfer yapılır...bu adamı ya a takıma alıyoruz ya da alıp kiralayacağız

Twitter hesabi olan arkadaslar bu arkadasa mesajlar atip Wassim Amadi icin bir analiz ve video yayinlamasini rica edin isterseniz.

Le chercheur de talents (@LeChercheurDT) on Twitter

Fransa ikinci lig ve ucuncu lig'den genc oyuncular kesfedip videolarini yayinliyor ve analizler yapiyor. Fransizca mesaj atmak icin translate falan kullanin artik :D

64A96B73-008D-4A91-86C1-7EE6E368710B.webp

‚Haberim yokmus gibi çek mon frere‘

Saka bir yana gelecegimiz için defans bölgesi saglam ellerde :ROFLMAO:

adam defans değil fmye bakıp yazmayın transfermarktta bile yok adam

Linnes'e bile teklif varsa satılabilir yabancı kontenjanı için....Zeki Çelik falan alınabilir

FM 18'i olan fotosunu upload etse de nasıl bi topçu öğrensek reis @Osman SEDEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt