Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aman-tanrim-didim-capsi-7.jpeg
tr lıgınden gözukse ben bunu darıcagenclerbırlığıne çorba parasına trasnfer eder 2 seneye fenere cakardım be reıs.

ordan wassimi bulanlar,bambayla sözleşme imzalasa ya

syzmanski ile ilgili de haber cıksın artık.frakowski ile gecen haberi cıkmıstı syzmanskinin

@Can BÜYÜK frankowski ve syzmanski ile ilgili yaklasık 3 hafta önce haber cıkmıstı.bak yine var abi.polonya ligine bakalım dedin ya

Bu tarz transferler beni sevindiriyor, pislik Tarik gibi yerliler alacana 18 yasindaki yabanci alsin

Frankowski iyi transfer h.o

Bennacer - Bastien geldi mi

Wassim kim, altyapiya geliyor galiba 2000'li

Polonya
Fransa
Danimarka
Belçika

su ülkelerdeki yetenekleri iyice bi gözden geçirmeliyiz

Fransa’da ne cevherler var. Adamların alt yapıları fabrika gibi. Özellikle Saint Etienne,Metz,Rennes gibi takımlarda.

Bu sene farklı bi dransfer politikası izleyeceğiz , Toureler , Shaqiriler falan hep balon haberler sanırım full scout gidecez ve yerli isimlerde kapacağız

fm profili iyi,benfica istiyor.guzel.wassimi alıp a takımda sans verecek miyiz bakalım

Scout transferine karsi degilim ama daha oynamaya hazir ustelik yerli gozumuzun onunde baris alici var bu adami kacirmamak lazim ..

Fransa’da ne cevherler var. Adamların alt yapıları fabrika gibi. Özellikle Saint Etienne,Metz,Rennes gibi takımlarda.

Su an için Pek fazla örnegi olmasada çekler ve Polonyalilar Bu konuda gizlice çok ilerledi. Özellikle Polonya 7-8 sene sonra ülkece çok Iyi yerlere gelebilir

Dejs3CkW0AA2lRY.jpg
takım kaptanıymış wassim galiba.kolundaki pazubanda bakarsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt