Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mardatone tefankeroo le seri hırrimeee

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Polonyalilari almaliyiz

Wassim menajer onerisi olamaz yaw menajer altyapi oyuncusundan ne kazanacak ki

frankowski taş çatlasa 1milyondur şu an,syzmanski de 3 milyon avro

timsah-yuruyusu-yapan-fenerbahceliler_99078.jpg

Su an için Pek fazla örnegi olmasada çekler ve Polonyalilar Bu konuda gizlice çok ilerledi. Özellikle Polonya 7-8 sene sonra ülkece çok Iyi yerlere gelebilir
Polonya’da bu konuda baya iyi.Son zamanlarda çok ilerleme kaydettiler. Her zaman bu gibi ülkelerden bi iki adam alacaksın.Milik,Kaputska,Szmanski gibi.

Wassim'i kaçırdık Muğdat'ı kaçırmayalım.

Belhanda'yı satıp Szymanski-Koziello ikilisi istiyorum hem yaratıcı hem pres gücü yüksek

grey weekend başladı bu arada arkadaşlar geçen şampiyon olmuşken bunun yapılması gerekiyor diye yazmıştım yönetim beni duydu galiba :) 3Gün sürecek yine alışveriş yapmamız gerekiyor gs store ve siteden . Herşey Galatasaray için

Yaya' dan Wassim' e...Ha şöyle ayaklar yere bassın biraz!...Wassim yerine o ayarda başkalarını da koyabilirsiniz, profil olarak diyorum...

Şampiyonluğun gelişiyle biraz nefes alabilir hale gelmiş olmamız çoklarını yanıltıyor. Kolay iş değil, hem maliyeti düşürüp hem kaliteyi yükseltmek.

''Vizyonist'' kardeşlerimize daha birkaç yıl buralara uğramamalarını öneririm nacizane. Hayat futboldan ibaret değil nitekim, mutluluğun daha kolay duyumsanabileceği başka pek çok alan var yalan Dünyada:sneaky:...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt