Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amadi Wassim'in Instagram paylaşımı

IMG_1907.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye Kiralık olarak alırsak orta saha işini ekonomik bir şekilde halletmiş oluruz bence. Yedek bir forvet lazım bize aslında. Hem CL hem lig Gomise ağır gelebilir belki.

Bu FFP adamın elini kolunu bağlıyor. Mantıklı düşününce tek çıkış yolunu Garry Rodrigues’i sağlam paraya, Belhanda’yı da 7.8 milyon euroya satıp bir bütçe yaratmak olarak görüyorum. Bu ikisinden 25 milyon euro’ya yakın bir bütçe oluştursak Telles’in de olası Chelsea transferiyle 29 milyon euro’luk bütçe oluşuyor. 30 milyon euro’ya mantıklı ve ucuz hamlelerle 5 adam alırsın. Tabii maaş bütçesini düşürmek için Tolga, Eren, Selçuk’dan falan kurtulman lazım ama bunlar bu maaşları başka takımlarda alamayacakları için kesinlikle gitmezler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

simgenin albümündeki soundlar ve aranjeler cok iyi.ozan bayrasa farkı.ama hu,pes etme,yalnız basına ve biraz da ram ta tamı begendim.sıradan bi albüm olmuş.slowlar daha iyi.ayrılık yazması nakarata kadar güzel.nakaratta sıcmıs.sezenin studyosu loncaya o kadar kapandılar.bi pok cıkmamıs.#hayalkırıklıgı

şarkı sözleri olmadan ve simgenin sesi olmadan paylaşsalar daha iyi şerefsizim.aranjelere bayıldım.

Ndiaye Kiralık olarak alırsak orta saha işini ekonomik bir şekilde halletmiş oluruz bence. Yedek bir forvet lazım bize aslında. Hem CL hem lig Gomise ağır gelebilir belki.
Slimani 'yi kiralayabilsek keşke. Fatih Terim tam olarak Elmander gibi kullanabilirdi onu üstelik golcü özellikleri Elmander 'den filan daha iyi. Gerek Gomis 'le beraber 4-4-2 gerek Gomis 'in yerine rahatlıkla fark yaratabilirdi ligde ve avrupa da ...

DDwrBIdWAAAWoJQ.webp

Bu sezon Maicon'un goztepe'ye frikikten attigi gol haric frikikten baska golumuz yok galiba, yeri geldi Belhanda vurdu, yeri geldi Rodrigues vurdu, yeri geldi Feghouli vurdu, vuran vurana. Kariyerinde frikiklerde topun basina gecmeyen oyuncular bizde topun basina gecti. Nerede o eski gunler.

Bu Fransiz takimlarinin altyapilarinda muazzam topcular var.

Mesela bizim Gladbach gecen yaz Nancy Altyapisindan Cuisance diye bir cocuk aldi. Geldiginde 17 yasindaydi ve 250 bin € yetistirme bedeline alindi.

Bu sezon lig ve kupa da toplam 26 maca cikti ve defalarca taraftarlar tarafindan macin adami secildi. Demek istedigim su, böyle genc oyunculari almak hic bir risk tasimiyor cünkü takimiyla profesyonel sözlemesi yok ise cüzi bir miktar yetistirme bedeli ödüyorsun sadece. Senin takiminda verimli oynamasa ve sen begenmesen ve göndermek istesen bile kolayca elden cikarabiliyorsun. Ve bunlarin hepsi sirf genc diye.

Yillardir söylerim su Fransa Belcika Hollanda Danimarka pazarlarina girmememiz büyük aptallik diye. Kum gibi futbolcu kayniyor adamlar fabrika gibi tak tak cikariyorlar.

Mugdat ile Serdar Gürler ile falan ugrasacagina git oradan mücevher gibi cocuklari al getir. Tutmazsa da fazla birsey kaybetmezsin. Artik oyuncularin son duragi olmaktan vaz gecmeliyiz. Tamamen genc bir takim kuralim hep demiyorum cünkü bizim gibi her sene zirveye oynamak isteyen takimlarda bunu becermek zor hele hele bizim gibi isbilmez futboldan bir haber yöneticiler tarafindan yönetilirsen imkansiz gibi birsey.

Ama en azindan her transfer dönemi söyle 2-3 genc alsak cok mu zor yani. Oyuncuyu al, oynatamiyorsan bile git Belcika ya Hollanda ya falan kirala. Yillardir sirf genc kiralik oyuncularla takimlarini evirip ceviren kulüpler var atiyorum Zulte Waregem gibi mesela.

simgeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

h.o camiamıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt