Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Kulübü'ne, Mehmet Ali Aydınlar imzasıyla noterden bir yazı gönderen Acıbadem Grubu sponsorluk sözleşmesini fesh ettiğini bildirdi. (Milliyet) FutbolArena on Twitter

Puahaha

Puhaha'lık bir durum değil anladığım kadarıyla. MAA camianın ve/veya siyasetin baskısıyla şike sürecinde kaybedilen paraların bir kısmını ödemek durumunda kaldı. Sponsorluk yoluyla paraları aktardılar. Şimdi de iptal edildi. Şikebahçe şimdi başka sponsor bulup onlardan da para alacak.

Ben böyle anladım. Atladığım bir kısım varsa yeşillendirin lütfen.

Puhaha'lık bir durum değil anladığım kadarıyla. MAA camianın ve/veya siyasetin baskısıyla şike sürecinde kaybedilen paraların bir kısmını ödemek durumunda kaldı. Sponsorluk yoluyla paraları aktardılar. Şimdi de iptal edildi. Şikebahçe şimdi başka sponsor bulup onlardan da para alacak.

Ben böyle anladım. Atladığım bir kısım varsa yeşillendirin lütfen.
Sanmıyorum

Avrupa kulüpleri arasında 2018 Youtube izlenme oranları. Türkiye'den sadece biz varız ilk yirmi beşte.

Rodrigues'i iyi bir fiyata satalim yerine Emre Mor ve iyi bir golcü kanat oyuncusu olalim

En az Rodrigues kadar kaleyi düsünen bir oyuncu sart

Rodrigues'i iyi bir fiyata satalim yerine Emre Mor ve iyi bir golcü kanat oyuncusu olalim

En az Rodrigues kadar kaleyi düsünen bir oyuncu sart
Herkesi ikna edecek bir rakam olmalı 13-15 gibi bir rakama gidecekse kalsın bence yüzde 20 PAOK payını da düşünürsek elimize kalan parayla çok da iş yapamayız...

Vrsaljko zu Napoli, 25 milyon euro

Reisin arayıp bir türlü bulamadığı takım biziz.

Gelse tam aradığı tutkuyu bizimle sağlar ama bizden haberinin bile olduğunu sanmıyorum.

Az biraz motive olsa bizim ligi donunda sallar. Hoca da sever böyle tipleri...

Mesela son oynadığı milli maçın performans videosu. Reis rakipten dolayı pek sallamamış maçı yürüyerek oynuyor :asd:

Adam 2.vites de rölanti de bunları yapıyor Fatih Hoca bunu 4-5.vites de bir oynatır Avrupa'ya 30-40 Milyon Euro'ya geri satarız. Gomis'e gelen absürt teklifin kabul edilip direkt Balotelli ile sözleşme imzalanmasını öneriyorum. :D

-Lider vasıflı oturaklı bir stoper
-Nagatomo
-8 numara ( Takım için en kritik transfer olacak )
-Emre Mor
-Gomis'i yedekleyecek yada zaman zaman beraber oynayacak forvet

+ sol bek (yedek) + bir orta saha daha.
Bu yazdıklarım olmazsa olmazlar renkdaş tabiki dediğin transferler de şart...Scout transferi ve olabilirse fırsat transferi hepsine ihtiyaç var sağlam kulübe büyük güçtür Mariano sakat ,cezalı olduğunda Linnes'den aldığımız katkı olmasaydı belkide ekstra puanlar alamayacaktık...

Ulan bari UEFA açiklama yapsada Bizde ona göre nöbet tutsak

bu trezeget denen adam trabzonu tek başına yendi , bjk savunmasını maymun etti gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt