- 2 Temmuz 2011
- 138.456
- 59.085
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz önce Cnn Türk sitesinden bir bildirim geldi bana. Galatasaray'da Flaş Gelişme! Yıldız Futbolcu İstanbul'a geldi! diye ama şu an içerik açılmıyor. Acaba ne ola ki? Bir bilginiz var mı arkadaşlar?
Ferhan Hasani isimli futbolcu İstanbul'a gelmiş.Biraz önce Cnn Türk sitesinden bir bildirim geldi bana. Galatasaray'da Flaş Gelişme! Yıldız Futbolcu İstanbul'a geldi! diye ama şu an içerik açılmıyor. Acaba ne ola ki? Bir bilginiz var mı arkadaşlar?
Modriccccccc
ribery 35 madridin sağ tarafını patates etti , robben 34 keza öyle sneijder 33 yaşında en 1 sene daha oynar düşüncesindeyim ben winner bi oyuncu ama dedigin gibi fatih terim istememişti , adı geçiyor diye kadro ya yazdım yoksa gelmesini istedigimden değil mbia da var kadroda ona bakarsanNe sneijder i ya. Adam 34 yaşına gelmiş, futbolu nerdeyse kafasında bitirmiş bir topçu ayrıca 2013 döneminde fatih hoca istemiyordu. Ünal aysal transferiydi. 14 Yabancı kuralının olduğu şu dönemde sneijder i takıma almak hangi akla mantığa uyar. Bırakın duygusallığı. Biz de seviyoruz sneijderi ama geçti artık o günler. Bir de ilk 11 e yazıyorsunuz ...
s.a
Tarık Çamdal: "Taraftarlar, aldığım maaşı konuşacaklarına#GreyWeekend'e destek olsunlar. (beIN Sports)
hay sneiAbdurrahim Albayrak'la görüşen Wesley Sneijder, "Galatasaray formasını yeniden giyebilmek için boş sözleşmeye bile imza atarım, O formayı yeniden giymek için her şeyi yapmaya hazırım..." dedi. (Aspor)
bence mental olarak çok zayıf küçük maçların oyuncusu daha domine bir golcü gerekiyor bizegomis'e çin'den 10-12 milyon civarı bi teklif gelse ne dersiniz ? sizce gomis şampiyonlar ligi seviyesinde bi oyuncu mu ?
taraftarla sorun yaşadı bu adam sanırımiliç ve tomas takımı bırakıp giderken,bülent tülün ikna etmiş 2006da sampiyonluga oynarken ,bu adam gelsin sportif direktörlüğe.kötü değildi hocayla arası galiba
yabancı dili falan da var,bilgili biri. bak drogbayı getirdim sana demişti fatih hocaya videoda.sarılmıslardı.transferde de etkili biritaraftarla sorun yaşadı bu adam sanırım
Mustafa Cengiz : “Galatasaray Sportif AŞ’nin başına düşündüğümüz iki isimden birisi şu an dünyada Türk pasaportu taşıyan en kariyerli insan olan, BP dünya eşbaşkanı Tufan Erginbilgiç.” ayrıca bülen tulunla ilgili taraftarın yazdıkları bak burdayabancı dili falan da var,bilgili biri. bak drogbayı getirdim sana demişti fatih hocaya videoda.sarılmıslardı.transferde de etkili biri
s.a
Tarık Çamdal: "Taraftarlar, aldığım maaşı konuşacaklarına#GreyWeekend'e destek olsunlar. (beIN Sports)